kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Löw onu hazırlıyor

Türkiye karşısında Almanya'nın kilit ismi Bastian Schweinsteiger olacak. Türkiye'nin sol kanatta sıkıntı yaşayacağını düşünen Löw, orta sahanın sağında görev yapan yıldız futbolcuya, "Türkler'e nefes aldırma" emri verdi..
EURO 2008 yarı final mücadelesinde Türkiye ile karşılaşacak Almanya'da teknik direktör Joachim Löw'ün en büyük kozu Bastian Schweinsteiger olacak. Türkiye'nin birçok eksikle maça çıkacağı için özellikle sol kanadında büyük problem yaşayacağını düşünen tecrübeli çalıştırıcı, Schweinsteiger'e "Maç boyu sağ kanattan bindireceksin ve Türkler'e nefes aldırmayacaksın" emri verdi.

UZAKTAN ŞUTLARI TEHLİKELİ
Hırvatistan maçında kırmızı kart gören ancak Portekiz karşılaşmasında çok iyi bir oyun sergileyen Schweinsteiger, ya Hakan Balta'nın, ya da Hakan'ın stopere geçmesi durumunda Uğur Boral'ın karşısında oynayacak. Löw, özellikle Balta'nın savunmanın göbeğine çekilmesi durumunda Türkiye'nin bu kanatta çökeceğini düşünüyor. İnatçı yapısı ve müthiş kondisyonu haricinde uzaktan şutlarıyla da tanınan Schweinsteiger, Milli Takımımız'ı maç boyu en çok zorlayacak isimlerden biri olacak.

*PENALTI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*İŞTE SEMİH'İN MUHTEŞEM GOLÜ

*HIRVATİSTAN-TÜRKİYE MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YARI FİNAL SEVİNCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*"BİLİC TERİM'E SUS İŞARETİ YAPTI" FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

*HIRVATLARIN ÇÖKÜŞ ANININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ