kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hollywood'un gelmiş geçmiş en önemli aktörlerinden birisi olan Marlon Brando'nun canlandırdığı Don Vito Corleone karakteri, sinema tarihine geçmişti.

Corleone Terim

Millilerimizin yarı finale çıkması, Macaristan'da gündeme oturdu. Macar futbolcu Vadocs, Fatih Terim'i 'Baba' filmindeki Don Corleone'ye benzetti ..
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı finale çıkma başarısı gösteren Milli Takımımız, Avrupa'nın birçok ülkesinde gündeme oturmuş durumda. Ay-yıldızlı ekibimize en çok ilgiyi gösteren ülkelerin başında da Macaristan geliyor. Millilerimizin başarısını öven Macaristan Milli Takımı'nın futbolcuları, teknik direktör Fatih Terim hakkında da ilginç benzetmelerde bulundu. Hollanda'da NEC'te forma giyen 26 yaşındaki Krisztian Vadocz, Fatih Terim'i 'Baba' filmindeki Don Corleone karakterine benzettiğini ifade etti. Terim'in maç esnasındaki el, kol hareketleri ve mimiklerini çok ilginç bulduğunu belirten Krisztian Vadocz, "Fatih Terim'in sert, acımasız, duygusal ve babacan kişiliğe sahip olduğunu fark ettim. Kendisine Don Corleone ismini taktım" diye konuştu.

PETER BOZSIK HAKLI ÇIKTI
Öte yandan Macaristan Milli Takımı'nın eski teknik patronlarından Peter Bozsik ise Portekiz karşılaşması sonrasında ortaya attığı, "Türk Milli Takımı en azından yarı final oynar. Bu konuda herkesle iddiaya girebilirim" tezi ortaya çıktı. Bozsik, "Ne kadar haklı olduğumu herkes gördü" dedi. Fenerbahçe ve Altay'da görev yapan Macar hoca Kalman Mezsöly de, "Türkiye, Fatih Terim ile birlikte daha büyük başarılara imza atacak. Finale kalmaları halinde kimse şaşırmasın" ifadesini kullandı.

*PENALTI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*İŞTE SEMİH'İN MUHTEŞEM GOLÜ

*HIRVATİSTAN-TÜRKİYE MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YARI FİNAL SEVİNCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*"BİLİC TERİM'E SUS İŞARETİ YAPTI" FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

*HIRVATLARIN ÇÖKÜŞ ANININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Haberin fotoğrafları