kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
EVDE GİBİYİZ... Federasyon Başkanı Hasan Doğan, 1.5 aydır yurt dışında olmalarına rağmen gittikleri heryerde gurbetçilerin verdiği destek sayesinde kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini söyledi.

Doğan: Almanya karşısına 11 cesur yürek çıkacak!

Federasyon Başkanı Doğan sakat ve cezalı futbolcular için, "13-14 futbolcumuz var. 11 cesur yürek final için her şeyi yapacak" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Doğan: Almanya karşısına 11 cesur yürek çıkacak!
Lig TV'de Maraton'a katılan Federasyon Başkanı Hasan Doğan açıklamalar yaptı. Doğan, A Milli Takımımız'ın başarısı ile ilgili şunları söyledi: "Sadece ülkemize değil bütün dünyaya heyecan verdik. Dünyada bizim oynadığımız maçlar gibi 3-4 tane var. Liverpool- Milan ve Manchester United-Bayern Münih gibi. Biz bunlara 3 tane daha ekledik. Son dönemlerde futbolda amatör ruh kayboluyordu. Biz yeniden canlandırdık.

HER MAÇIMIZ BİR FİNAL
2002 Dünya Kupası'ndaki başarıyı iyi değerlendiremediklerini söyleyen Doğan, "2002'den sonra iki önemli şampiyonaya katılamadık. Norveç maçından beri her maça final olarak bakıyoruz. Bir tek Portekiz final değildi onda da yenildik ve kredimizi tükettik" dedi. Milli takımın bu başarısının ülkemize karşı büyük sempati uyandırdığını belirten Doğan, "Turnuvadaki tüm takımların gönlünde taht kurduk. Bundan sonra vatandaşlarımız yurt dışına çıkarken pasaportlarını polislere daha rahat gösterebilirler" diye konuştu.

FATİH TERİM GİDEBİLİR!
Doğan prim konusunda da şunları söyledi: "Şampiyonadan şu ana kadar 14-15 milyon euro kazandık. Fatih Terim'le bu konuyu konuştuk o kendisinin karışmadığını söyledi. Sonra kaptan Rüştü'ye sorduğumuzda yanıtı "Sizin takdiriniz neyse saygılıyız" oldu." Fatih Terim'in milli takımın başında kalıp kalmayacağıyla ilgili olarak Doğan, "Hocamız Türkiye'yi temsil ediyor. Gittiği yerde ülkemize bundan daha fazla hizmet edecekse hocamız bunu düşünüp ona göre karar verecektir" diye konuştu. Başkan eksikler konusunda da şu yorumu yaparak sözlerini bitirdi, "13-14 futbolcumuz var. Sahaya 11 cesur yürek çıkacak. Zaten Rüştü'ye de 11 kişi var mı diye sordum var dedi. Umarım güzel bir sonuçla finale kalırız."

*PENALTI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*İŞTE SEMİH'İN MUHTEŞEM GOLÜ

*HIRVATİSTAN-TÜRKİYE MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YARI FİNAL SEVİNCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*"BİLİC TERİM'E SUS İŞARETİ YAPTI" FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

*HIRVATLARIN ÇÖKÜŞ ANININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ