kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şişli'de kumar baskını: 40 gözaltı

Yeni Haber
Şişli'de turizm şirketi adı altında faaliyet gösteren kumarhaneye 3. kez yapılan baskında 22'si kadın 40 kişi gözaltına alındı.

Kumarhanenin muhtemel baskınlara karşı güvenlik kameralarıyla donatıldığı görüldü.

Esentepe Mahallesi Kore Şehitleri Caddesi No 2 üzerindeki Barlas isimli turizm şirketini takibe alan Şişli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, iş yerinde kumar oynatıldığını belirledi. Sözkonusu adreste kumar oynatıldığı sırada müşteri kılığında kapıyı çalan iki sivil polis, kumarhanede müşteri gibi hareket etti.

Dışarıdaki ekiplere kumar oynatıldığının haberini veren içerideki dedektifler, gece yarısından sonra kumarhaneye baskın yaptı. Baskında 1 adet rulet masası, 6 blackjack ve çok sayıda oyun pulu ele geçirilirken, 22'si kadın 40 kişi gözaltına alındı. Gözaltındaki kadınların kumarhanede krupiyer olarak çalıştığı öğrenildi. Gözaltına alınan şahısların birçoğu yüzünü kapatırken, bazılarının rahat tavırları dikkat çekti. Şahıslar basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Kumarhanenin girişindeki güvenlik kameraları dikkat çekti. Kumarhaneye gelen kişilerin güvenlik kamerasından takip edildiği ve dışarıdaki kameralarla herhangi bir baskına karşı önlem alındığı anlaşıldı. Kumarhaneye daha önce 2 kez daha baskın yapıldığı belirtildi.
Gözaltına alınanların, ifadelerinin alınmasının ardından Kabahatler Kanunu'na karşı suç işlemekten 110 YTL para cezasına çarptırılacağı, ardından serbest bırakılacağı öğrenildi.

AA