kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kasabalı, oyuncu Sedef Avcı ile evli.

Her şeyi denerim ama yapabildiğimi yaparım

Yakışıklı aktör Kıvanç Kasabalı, Hülya dergisine hayat felsefesini açıkladı: Her şeyi dener ama sadece yapabildiklerimi yaparım!..
'Yaprak Dökümü' adlı dizide canlandırdığı 'Cem' karakteriyle beğeni toplayan Kıvanç Kasabalı, Hülya dergisine bilinmeyen yönlerini açıkladı. Podyumların ve televizyonun en yakışıklı isimleri arasında gösterilen Kasabalı, gözlerini çok beğendiğini ancak ayaklarını pek beğenmediğini söyledi. Hiç estetik operasyon yaptırmadığını ve yakışıklı görünmek için özel bir çaba sarf etmediğini belirten genç oyuncu, uzun yıllardır saçlarını kendisinin kestiğini dile getirdi.

EN UZUN İLİŞKİM SEDEF
Kendini sakin, dışa dönük ve sportmen biri olarak nitelendiren Kasabalı, 'Menekşe ve Halil' dizisinde başrol oynayan Sedef Avcı ile mutlu bir evliliği olduğunu söyledi. Bir kadının önce gözlerindeki ışığa baktığını belirten yakışıklı aktör, bakımsız kadınlara tahammül edemediğini söyledi. 20'li yaşlarındayken sevgilisini aldattığını itiraf eden Kasabalı, en uzun ilişkisini 8 yıldır birlikte olduğu eşiyle yaşadığını da söyledi.

HUZUR ŞART!
Kasabalı ayrıca, bugüne kadar yaptığı en çılgınca şeyin bungee jumping olduğunu, hayattaki en büyük korkusunun ise huzurunun kaçması olduğunu sözlerine ekledi: "Huzurunuz yoksa, sahip olduğunuz hiçbir şeyin anlamı yoktur" diyen Kasabalı; hayattaki amacını ise şöyle özetledi: "Oyunculukta çok daha iyi yerlere gelmek istiyorum. Amerikalı yazar Herman Melville'in 'Her şeyi denerim ama yapabildiklerimi yaparım' diye bir sözü vardır. Ben, bu sözün altına imza atanlardan biriyim."
Haberin fotoğrafları