kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ünlü aktris 37 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkartıyor.

Jennifer sevgililerini sürekli değiştiriyor!

Şu sıra John Mayer'le ilişkisi olan Jennifer Aniston, sevgililerini baştan aşağı değiştirmesiyle tanınıyor. Aniston, sevgililerinin imajını belirlemekten zevk alıyor..
Brad Pitt ve Vince Vaughn'la ayrıldıktan sonra aşk hayatında şeytanın bacağını ünlü rockçı John Mayer'le kıran Jennifer Aniston, şu sıralar çok mutlu günler geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde sevgilisini yakın dostları Courteney Cox ve onun eşi David Arquette'yle de tanıştıran Aniston, Mayer'le birlikte hayatında yepyeni bir döneme girdiğini söylüyor.

MÜDAHALE ETMEDEN DURAMADI

Ancak güzel yıldızı yakından tanıyanlar bu yeni dönemin sadece kendisi için söz konusu olmadığını düşünüyor çünkü güzel yıldız birlikte olduğu sevgililerini baştan aşağıya değiştirmesiyle tanınıyor. Brad Pitt'le yaşadığı 7 yıllık evlilikleri boyunca ünlü aktörün stilini tamamen değiştiren Aniston'ın aynı etkiyi bir dönemki sevgilisi Vince Vaughn'un üzerinde gösterdiği de açıkça belli oluyor. 'The Break-Up' filminde Aniston'la başrolü paylaşan ve yeni bir aşka yelken açan Vaughn, onun sayesinde kilo verdiğini gizlemiyor. Hatta giyim tarzını bile ona göre belirlediğini açıklıyor.