kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Egom yüksek, burnum düşse eğilip de almam!

İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
Üçüncü albümü 'Yap Bir Güzellik'in satışa çıkacağı hafta ünlü piyanist Fazıl Say'ın kendisini taciz ettiğini açıklayarak gündeme oturan Banu Zorlu kendini anlattı: Ben çok tanınan biriyim. Çok da güzel buluyorum kendimi, bayağı güzelim. Benle görünmeyi çok isterler tabii ama yeni bir aşka vaktim yok..
Geçen hafta ünlü piyanist Fazlı Say'ın kendisine sarkıntılık yaptığını iddia ederek bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Banu Zorlu, tüm bu sansasyon arasında 'Yap Bir Güzellik Sevineyim' adlı yeni albümünü çıkartacak olmanın heyecanını yaşıyor. Güzelliği ve yeteneğiyle övünen Zorlu, Fazıl Say olayını, yeni albümünü, aşklarını ve hedeflerini iddialı sözlerle anlattı...

* Özel hayatınızı rafa kaldırmış gibisiniz?
Zaten sanatçı olduğun zaman özel hayatını feda etmek zorunda kalıyorsun. Erkek arkadaş yok, sevgili yok, özel yaşam yok, hep iş! Hayatına dikkat ediyorsun, rahatça gidip dolaşmıyorsun. Bunlar hep fedakarlık. Kendini her şeyden soyutluyorsun. İnsan özlüyor arkadaşlarıyla sohbet etmeyi.

* Sevgiliniz yok diye pişman mısınız?
Sevgilim olsa her şeyime karışır. O yüzden istemiyorum. Çok karışılmasını istemem. İşime karıştırmam. İşinde başarılı olmak, kariyerinde ilerlemek istiyorsan erkek arkadaş olmaz, evlilik hele hiç olmaz.

* Neden? Hiç evlenen sanatçı yok mu?
Evlendiğin kişiye de bağlı ama ev mesuliyeti, çocuk sorumluluğu, modunu düşürür sanatçının. Sanatçının başarılı olması için başına buyruk olması lazım.

UYAN KALIR UYMAYAN GİDER!
* Cengiz Artam'la dört yıl süren birlikteliğiniz bu yüzden mi bitti?
Bana uyan kalır uymayan gider yani hayatımdan, bu kadar basit...

* Evleneceğiniz düşünülüyordu. Hatta "Çeyizim bile hazır" diyordunuz...
Ben dedim mi öyle bir şey? Demek ki o anki modum öyleymiş. (Gülüyor) Sanatçı ruhu işte, dönem dönem değişiyor. İstemiyormuşum demek. Evliliğe kendimi hazır hissetmedim. Gencim. Daha kariyer yapmam, ilerlemem lazım. Her şey zamanı gelince olur. Ne istediğini çok iyi bilen bir insanım. Ben böyle yaşamak istiyorum. Şu anda evlilik istemiyorum. Çocuk hele hiç uygun değil, mesleğime ters. O mesuliyeti taşıyacak bir hayatım yok. Hayatım hep koşturmacayla geçiyor. Çocuğu, kocayı nereye sığdırayım?

* Yeni bir ilişkiye hazır mısınız şu anda?
Peşimde çok insan var. Ama tempoma yetişemiyorlar. Tempoma yetişen biri olsa belki... Aslında denemeye cesaret edemiyorum. Ben çok tanınan biriyim. Çok da güzel buluyorum kendimi, bayağı güzelim. Benle görünmek çok isterler tabii ama yeni aşka vaktim yok.

BRAD PITT YAKIŞIR
* "Ne istediğini bilen biriyim" dediniz. Beklentileriniz nedir?
Herkes diyor ya, tip önemli değil, önce iç güzellik diye... Ben katılmıyorum, bence tip de önemli. Hayranlarım "Banu Hanım lütfen yakışıklı biriyle çıkın" diyorlar. Ben de diyorum ki: "Türkiye'de Brad Pitt var da ben hayır mı diyorum!" (Gülüyor) Bence Brad Pitt yanıma çok yakışırdı. Benim işimi anlayan biri olması lazım. Karakteri de önemli. Korkusuz, kompleksi olmayan, beni taşıyacak, yanımda bunalıma girmeyecek biri lazım.

* Bunalıma mı sokuyorsunuz erkekleri?
Giriyorlar yani! Kıskançlık oluyor sürekli. Bundan çok dertliyim. Mesela filmde oynuyorum. Oradaki rol arkadaşlarımla bazen yakıştırıyorlar. Olmadığını bile bile çok kıskançlıklar oluyor.

* İlişkinizde maddiyatın yeri nedir?
Paranın derecesi yok. Ben Allah'a şükür çok iyi kazanıyorum.

* Cengiz Artam ile parası için birlikte olduğunuz söylentileri çıkmıştı...
İnsanın zengin olması kabahat değil. Ben çok genç ve güzel olduğum için bana onu yakıştırmadılar, zengin olduğu için böyle bir şey söylediler. Benim daha önceki erkek arkadaşımın da durumu gayet iyiydi. Parayla saadet olmuyor. Buna inansın insanlar. Ben gerçekten çok sevdim. İnsan sevmediği biriyle dört yıl birlikte olmaz. Ben daldan dala konan biri değilim. Bu amaçta olsaydım, her gün biriyle görüntülenirdim. Ayran gönüllü değilim.

* Ayrılalı yaklaşık bir sene oluyor. Ayrıldığınız için pişmanlık var mı?
Hayır. Hiçbir şey için pişmanlık yok. Unuttum bile...

* İlk görüşte aşık olmaya inanır mısınız?
Aşk ilk görüşte olur zaten. Bu konuda da tehlikeli biriyim. İlk görüşte beğendiğim biri olursa belli süre bir bakarım ondan sonra sürpriz yapabilirim.

* İlişkide dizginler hep sizde oluyor yani..
Korkuturum tabii. Ben var ya, çok prensipliyimdir. Bana aksi bir şey yaparsa beni kaybeder yani. Ona göre davranması lazım. Asla alttan almam.

* Siz zor bir aşıksınız o zaman?
Acımasızım. Erkeklere karşı çok acımasız olduğumu kabul ediyorum. Çok kıskancımdır. Çok gururluyumdur. Derler ya, gururumu ayaklar altına aldım diye ben asla yapamıyorum. Burnum düşse eğilip de almam. En nefret ettiğim özelliğim de budur yani. Egom çok yüksek. Tükürdüğümü yalamıyorum. Sarı inadım vardır. Taviz vermem. Karşı tarafın beni el üstünde tutması gerek. Bir de ben çok işkoliğim. İşkolik olduğum için karşı taraf da anlayışla karşılamıyor.
Haberin fotoğrafları