kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bülent 'parasız çıkarım' demek için geç kaldı

BÜLENT İPEK / MAGAZİN
Günay Restoran'ı kapattıktan altı ay sonra Boğaz'da Günay Balık'ı açan Günay Tuncel; Bülent Ersoy'un "Gazinoların yaşaması için gerekirse para almadan çıkarım" diyen Bülent Ersoy'a yanıt verdi: Biraz geç kaldın!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bülent 'parasız çıkarım' demek için geç kaldı
İstanbul'un son gazinocusu Günay Tuncel, eğlence anlayışının değişmesi ve şarkıcıların astronomik sahne ücreti istemesi nedeniyle Günay Restoran'ı kapatmış ve 50 yıllık gece kulübü işletmeciliğine son vermişti.

40 BİN YTL İSTEDİ
Tuncel, geçtiğimiz hafta Bülent Ersoy'un "Gazinoların açılması için gerekirse bedava sahneye çıkmaya hazırım. Gazinocuları göreve davet ediyorum" sözlerine yanıt verdi: "Bunun için biraz geç kalındı. Ben en son Bülent Ersoy'u Günay'a çıkarmak istediğimde, bir gece için 40 bin lira istemişti. 30 bin lira da masrafları kattığın zaman bir gecede 70 bin lira eder. Ben müşteriden nasıl alacağım ki bu parayı?" İşletmeciliğe Kuruçeşme'de açtığı üç katlı Günay Balık ile devam eden Günay Tuncel, gece işletmeciliğine veda ettiğini söylüyor. İstanbul'un en eski işletmecisi olduğunu belirten Tuncel, "Eğlence anlayışı değişmiş olabilir ama ben buna ayak uyduracağım diye bildiğim doğrulardan taviz veremezdim" dedi. Şimdi gençlerin oturarak eğlenmek istemediklerini söyleyen ünlü işletmeci sözlerine şöyle devam etti:

GENÇLER SEVMEZ

"Erkek de kadın da tek geziyor. Ayakta dikilip etrafı kolluyorlar. Bu benim eğlence anlayışıma uymaz. Gençler o yüzden pek sevmez beni. Ancak onlar da beni anlayacak ve sevecek." Günay Balık'ın alt katının kulüp olacağını söyleyen Tuncel, annebabaların çocuklarını buraya rahatlıkla gönderebileceklerini ifade etti.
Haberin fotoğrafları