kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Boşanmayı atlatırım güçlü bir kadınım!

Beş yıllık eşi Royston Langdon'dan boşanacağını açıklayan Liv Tyler, evliliği ile ilgili ilk kez konuştu. Life&Style dergisine içini döken Tyler, "Eşim beni anlamadı" dedi..
Başrollerini Edward Norton'la paylaştığı yeni filmi 'The Incredible Hulk' ile gündemde olan Liv Tyler, şu sıralar özel hayatını dengeye sokmaya çalışıyor. 3 yaşındaki oğlu Milo'nun babası Royston Langdon'dan boşanacağını açıklayan Tyler, kariyerinin, evliliği süresince geri planda kaldığını, artık kendisini oğluna ve işine adayacağını açıkladı. "Yıllar içinde çok olgunlaştım. Hem kendime hem de oğluma bakabilecek kadar güçlü bir kadınım. Boşanma beni çok fazla etkilemeyecek" diyen yıldız ekledi: "İleride bir gün yeniden anne olmayı istiyorum..."

* Milo küçük bir adam gibi... Setten eve yorgun argın geldiğimde onunla birlikte kahvaltı edip, biraz oynamak ve ona sarılarak uyumak hayattaki en büyük mutluluğum.

* Milo şimdiden özgür ruhlu, akıllı ve güçlü bir çocuk oldu. Her ihtiyacı olduğunda onun yanında olacağımı biliyor.

HAMİLELİK MUCİZE
* Oğlumun bakımıyla sadece ben ilgilendim. Haftada iki gün temizlik için bir yardımcım geliyor. Evde yemekleri ben yapıyorum.

* Anne olduktan sonra içimdeki gücü fark ettim. Bir bebek doğurabiliyorsam, her şeyi yapabilirim gibi geliyor.

* Şimdi boşanıyor olabilirim ama gelecekte yine anne olmayı istiyorum. Anne olmayı çok seviyorum bence hamile kalmak bir mucize gibi.

* 30 yaşında olmama rağmen cildim daha genç gösteriyor. Maske ve kremlere bayılıyorum. Her gece yatmadan cildimi temizler ve nemlendirici sürerim. Haftada beş gün de fitness hocamla çalışıyoruz.
Haberin fotoğrafları