kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İSVİÇRE MAÇINDA GALİBİYET ŞART Portekiz önünde oynanan futbol ve alınan yenilgi milli futbolcuların annelerini de üzdü. İlk kez Türk Telekom'un reklam filminde bir araya gelen milli anneler, maç sonrası yorumlarda da birleşti: Kötüydük. Artık İsviçre'yi yenmek şart.

Milli anneler de Terim'e tepkili

Nurdeniz ERKEN
Kaleci Volkan'ın annesi, "Oğlum kötü oynadı. Ama bence hocada da kabahat var" derken, Ayhan Akman'ın annesi ise "İyi çalışmadılar mı acaba?" ifadesini kullandı..
Türk Milli Futbol Takımı Ana sponsoru TTNet'in reklam filminde oynayan milli anneler, oğullarının Portekiz karşısında gösterdikleri performansı beğenmedi. Mağlubiyete üzüldüklerini belirten Milli anneler, takım oyununu beğenmezken, İsviçre önünde galibiyetten başka şans olmadığını söylüyor. İşte annelerin mağlubiyet yorumu:

*VOLKAN DEMİREL'İN ANNESİ LEYLA DEMİREL: Evde izledim maçı, çok üzüldüm. Defansımızda çok boşluk vardı. Koşturmadılar, mücadele etmediler. Oğlum da dahil olmak üzere hiçbirinin oyununu beğenmedim. Maçtan sonra oğluma 'çok iyi gidiyordun neden iki gol yedin' diye sordum. 'Anne, kaleci gol yer ama takımın da gol atması lazım. İlk golü yedim ama ikinciyi yememem lazımdı' dedi. Ben hocada da bazı kabahatler buluyorum. Bazı oyuncuları yanlış yerlerde oynattı gibi geldi.

*AYHAN AKMAN'IN ANNESİ AYŞE AKMAN: Maçı evde tek başına izledim ve çok üzüldüm. Çok iyi oynayamadıklarını düşünüyorum. İyi mi çalışmadılar acaba?

*ARDA TURAN'IN ANNESİ YÜKSEL TURAN: Tam performansla oynamadıkları kesin. Ama yorum yapmak istemiyorum.

*TOLGA ZENGİN'İN ANNESİ MELEK ZENGİN: Bence varlığımızı fazla ortaya koyamadık. Semih erken girse daha mı iyi olurdu acaba? Önümüzdeki maçı mutlaka alacağız başka alternatifimiz yok.
Haberin fotoğrafları