kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kristin Davis, 43 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkartıyor.

Gerçek hayatımda aşk istiyorum!

'Sex and the City: The Movie'de canlandırdığı Charlotte karakterinin aksine özel hayatında aradığı mutluluğu bulamayan Kristin Davis: Artık aşık olmak ve evlenmek istiyorum!..
Kocası Harry ile mutlu bir evliliği olan ve Çin'den evlat edindikleri kızları ile herkesin imrendiği bir aileye sahip olan Charlotte'un aksine Kristin Davis, gerçek yaşamında bambaşka bir tablo çiziyor. 43 yaşındaki güzel yıldız, "Neden Charlotte gibi şanslı değilim bilmiyorum, umarım bir gün onun gibi mutlu bir ilişkim olur ve evlenirim" diye konuşuyor. İlişkiler konusunda hiçbir zaman umudunu kaybetmeyen Davis, bugüne kadar çok fazla erkek arkadaşı olmadığını itiraf ediyor. Özgür bir kadın olduğunu dile getiren Davis, "Beni olduğum gibi kabul edecek bir erkeğe ihtiyacım var ama erkeklerin çoğu kadınları kendi isteklerine göre değiştirmek istiyor" diyor.

ÇOCUK İSTİYOR
Gerçek hayatında onu Charlotte'a benzeten erkeklere çok kızdığını dile getiren Davis, gelecekte bir gün çocuk sahibi olmayı çok istiyor ve ekliyor: Bir gün evlenirsem buna en çok 99 yaşındaki büyükannem sevinecek!