kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Fatih Terim dün yapılan çalışmada yardımcıları ile birlikte oldukça neşeliydi.

Sistem değişmiyor

FATİH DOĞAN - Cenevre
Portekiz yenilgisinin yaralarını sarmaya çalışan Milli Takım'da, Terim sistemde değişikliğe gitmiyor. Mevlüt'ü kulübeye çekecek olan Terim, Arda ve Emre Güngör'ü 11'de düşünüyor..
Avrupa Şampiyonası'nda Portekiz yenilgisiyle sarsılan Milli Takım bir yandan yaralarını sararken, teknik direktör Fatih Terim, yarınki İsviçre maçına da aynı sistemle yani 4-1-4-1 ile çıkmayı planlıyor. Fatih Terim sisteminden vazgeçmezken, tercihlerinde ise değişikliğe gidecek. Tecrübeli teknik adam, idmanlarda ilk maçta oynatmadığı Arda'yı sol kanatta denedi. Galatasaraylı futbolcuyu Terim'in İsviçre maçında 11'de oynatması bekleniyor. Portekiz maçında bu bölgede oynayan Tuncay büyük eleştiri almıştı. Mevlüt'ü kulübede oturtacak olan Terim'in sağ kanatta ise Tuncay'a şans vereceği kaydedildi. Portekiz maçının iyi isimlerinden Colin Kazım da İsviçre'ye karşı yine ilk 11'de forma giyecek.

EMRE GÜNGÖR 11'E DOĞRU

Fatih Terim'i en çok düşündüren yer ise defans. Gökhan Zan'ın sakatlığında Emre Güngör ve Emre Aşık'tan biri şans bulacak. Servet'in oynamak istemesi ve sakatlığının hızla iyileşmesi üzerine gözler Gökhan'ın yerine çevrildi. Terim'in Zan'ın yerine Emre Güngör'e şans vereceği ve bu futbolcuya dünkü idmanda, "Hazır ol. Sana İsviçre maçında şans verebilirim" dediği öğrenildi.