kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Son karar 4-1-4-1

Şampiyona öncesi milli takımı sürekli 4-3-3 sistemiyle çalıştıran Terim son anda sürpriz bir değişikliğe gitti. Nihat ileride tek forvet olacak, Arda ilk 11'de.....
Milli Takım son çalışmasını dün akşam yaptı ve artık maç saatini beklemeye başladı. Teknik direktör Fatih Terim ileride "Semih mi, Mevlüt mü?" kararından son anda vazgeçerek sürpriz bir değişikliğe gitti. Şampiyona öncesi takımı sürekli 4-3-3 sistemiyle çalıştıran Fatih Terim dün son çalışmada 4-1-4-1 sistemini denedi. Portekiz maçına da bu sistemle çıkması beklenen Terim, orta sahada görev vereceği Hamit'i geri dörtlünün sağına çekti. Servet, Gökhan Zan ve Hakan Balta ise defansımızdaki diğer isimler olacak. Bu dörtlünün önünde Aureilo görev yapacak. Orta sahamızda ise sağda Mevlüt forma giyecek. Emre ve Arda ortada, Tuncay ise sol kulvarda görev yapacak. Terim'in Arda'nın yerine Sabri, Mevlüt'ün yerine ise Kazım'ı oynatma ihtimali düşük de olsa, bulunuyor.

ARDA DESTEKLEYECEK
Bu dörtlünün önünde de Nihat tek başına forvet olacak. Takım atağa kalktığında ise Arda ile forvet hattı iki kişiye çıkacak. Fatih Terim'in bu son dakikadaki sistem değişikliği ise Sabri'nin yedek kalması sonucunu doğuracak. Hamit sağ bekte forma giyeceği için Sabri ilk maça kulübede başlayacak.

SIRA TAKIMDA
Federasyon yöneticisi Levent Kızıl artık milli takımımızın her şeyiyle şampiyonaya hazır olduğunu söyledi. Kızıl, "Kamp başından beri Gökhan Gönül'ün sakatlığı dışında herşey iyi gitti. Arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar. Artık bu saatten sonra söylenecek fazla bir şey kalmadı" diye konuştu.