kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Euro 2008 günlüğü

Portekiz'e soruşturma
UEFA yetkilileri, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bugün karşı karşıya geleceğimiz Portekiz hakkında, antrenmana para karşılığında seyirci aldığı gerekçesiyle soruşturma başlattı. İdmanı taraftarlara açan ve bunun karşılığında 16'şar euro alan Portekiz'in yetkilileri, bu paranın nedenini açıklayamayınca soruşturmaya tabi tutuldu. Portekiz, idmanlarda alınan paralar nedeniyle 200 bin euro gelir elde etmişti.

'İskoçya'yı örnek almalıyız'
GRUPTAKİ ilk maçında Fransa'nın karşısına çıkacak olan Romanya'nın yıldızlarından birisi olan Marius Niculae, "Fransa'yı yenmek istiyorsak İskoçya gibi oynamalıyız" diye konuştu. EURO 2008 elemelerinde İskoçya'nın Fransa'yı iki maçta da mağlup ettiğini hatırlatan Niculae, "İlk maçımız bizim için en önemli karşılaşma. Fransa'yı yenersek gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Bunun için de İskoçlar'dan öğrenmemiz gereken şeyler var" ifadesini kullandı.

Robin van Persie kulübede
İTALYA, Fransa ve Romanya ile birlikte 'Ölüm Grubu'nda yer alan Hollanda'da, Robin van Persie'nin İtalya ile oynanacak ilk karşılaşmada oynaması zor görünüyor.. Hollanda Teknik Direktörü Marco van Basten; kampa takım arkadaşlarından sonra katılan ve sakatlığı tam olarak geçmeyen van Persie için, "Günden güne iyiye gidiyor. Ama henüz 90 dakika sahada kalacak enerjiye sahip değil" dedi.

'Bomba gibi patlayabiliriz'
AVUSTURYA Milli Takımı'nda forma giyen Türk asıllı futbolcu Ümit Korkmaz, "Herkes bizi hafife alıyor. Ama biz bomba gibi patlayacağız" iddiasında bulundu. Rapid Wien'den Almanya'nın Eintracht Frankfurt ekibine transfer olan 22 yaşındaki Ümit Korkmaz, "Kimse bize şans tanımıyor. Ama insanları yanıltabilir ve bomba gibi patlayabiliriz. Özellikle Hırvatistan'ın defans zaaflarından faydalanabiliriz" şeklinde konuştu.