kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Milli takım günlüğü

Starlar da destek verecek
MİLLİ Takım'ı bu gece Portekiz ile yapacağı maçta bir çok ünlü isim de yalnız bırakmayacak. Gençlerin sevgilisi Yalın, Portekiz maçında tribündeki yerini alacak ve ay yıldızlı oyuncularımıza destek verecek. Yalın'ın yanı sıra Mustafa Sandal ve Gülben Ergen'in de bu gece Cenevre'de olacağı öğrenildi. Bu arada daha önce maça gideceği açıklanan Başkan Recep Tayyip Erdoğan bu programını önceki gün iptal etmişti.

Türkiye'ye şans tanımadı
ÜNLÜ Alman spiker Marcel Reif, Avrupa Şampiyonası için yaptığı değerlendirmede Türk Milli Takımı'na şans tanımayarak, guruptan çıkamayacağını söyledi. Reif, Berlin'de yerel yayınlanan B.Z. gazetesine gruplar ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, Avrupa Şampiyonası'nda A Grubunda yer alan A Milli Takım hakkında, "Türkler için üzülüyorum. Bence gruptan Portekiz ve İsviçre çıkacak. Fatih Terim çok hayranı olduğum bir hoca" diye konuştu.

Bu aşk otobüse sığar mı?
MİLLİ Takımı taşıyacak otobüsün üzerindeki ''Türkiye aşkı bu otobüse sığar mı?'' sloganının yanı sıra, diğer otobüslerdeki sloganlar da dikkat çekiyor. İsviçre'nin bayrağının rengi, kırmızı-beyaz otobüste "Son durak: Viyana" yazarken, Çek Milli Takımı mavi, beyaz ve kırmızı otobüsüne, "Gidelim kazanalım, ulusumuzun rüyasını gerçekleştirelim!" sözünü yazdırdı. Portekiz ise milli renkleri olan kırmızı-yeşile boyadığı aracında, "Dilekten galibiyete giden yol"a dikkat çekti.

EURO 2008 'iddialifutbol'da
FUTBOL istatistik ve analiz uzmanı Dr. Gürkan Kubilay ve ekibinin hazırladığı internet sitesi www.iddialifutbol.com, EURO 2008'e bomba gibi giriyor. Site, şampiyona boyunca A Milli Takımımız başta olmak olmak üzere tüm ülkelerle ilgili özel haber ve röportajlara geniş yer verecek.
Haberin fotoğrafları