kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
AURELİO

Fener'in Gözü Euro 2008'de

F.Bahçe'de teknik direktör sorunu, Aurelio'nun durumunun netleşmesi ve golcü transferleri Avrupa Futbol Şampiyonası'na endeksli ..
Transferde Emre Belözoğlu haricinde sessizliğini koruyan Fenerbahçe'de teknik direktör Zico ile de ipler koptuktan sonra camiada beklentiler de büyüdü. Nihat Kahveci için çıkılan İspanya seferi sonuçsuz kalırken, şimdi bütün gözler Avrupa Futbol Şampiyonası'na çevrildi. Sarı-lacivertli camiada teknik direktör olarak kulislerde konuşulan ilk isim Portekiz çalıştırıcısı Scolari. Ancak milli takımın bugün Cenevre'de karşılaşacağı Portekiz'in Avrupa Şampiyonası'nda iddialı olması ve Scolari'nin de durumunun netleşmemesi sorun yaratıyor.

AURELİO KAPALI KUTU
Milli Takım'la EURO 2008'de boy gösterecek Aurelio'nun durumu da belirsiz. Yönetimin sona eren sözleşmesindeki 1 yıllık uzatma opsiyonuna güvendiği Aurelio, iyi bir performans sergilerse, İspanya dışından da teklifler almanın beklentisi içinde. Fransa Ligi'nde 13 gol atarak dikkatleri çeken ve Milli Takım'a yükselen Mevlüt'ün de F.Bahçe'nin takibinde olduğu ve bu futbolcunun EURO 2008'deki performansına göre transferinin şekilleneceği belirtildi.
Haberin fotoğrafları