kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şimdi tam zamanı tek yürek olmanın

FATİH DOĞAN
Avrupa Kupası'na 3. kez katılacak olan ay-yıldızlıların hedefi, Fatih Terim'in deyimiyle "Adımızı Avrupa'ya hatırlatmak..." 70 milyonun beklentisi ise mücadele eden ve iyi futbol oynayan bir takım seyretmek..
Tüm dünyadaki futbolseverlerin büyük bir sabırsızlıkla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri geldi çattı... Milli Takımımız da bu şampiyonaya, eskisine oranla daha tecrübeli bir şekilde geliyor. 2002'de dünyayı sallayan ve Dünya Kupası 3.'sü olan Türkiye, bu kez de Avrupa Şampiyonası'nda derece arıyor. Fatih Terim yönetimindeki milliler, öncelikle gruptan çıkmayı; hedefliyor. Millilerin motivasyon unsuru ise Terim'in "Kendimizi tekrar hatırlatmaya geldik" yorumunda saklı.

GURUR DUYULACAK TAKIM
Türkiye'nin 70 milyon taraftarı ise Avrupa Şampiyonası'na 3. kez katılan takımından 'mücadele eden ve iyi futbol oynayan gurur duyacağı' bir takım bekliyor. Bugün kamp öncesi tartışmaların, kadro tercihi süresince yaşanan fikir ayrılıklarının sonu geldi. Şimdi "Tek yürek olmanın tam zamanı" Çünkü artık top santrada.
Haberin fotoğrafları