kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
17 YAŞINDAA MİLLİ OLDUİlk kez 17 yaşında Al-manya ile oynananözel maçta forma giyenve gol atan Nuri Şahin,‘A Milli formayı giyenen genç futbolcu’ ve ‘Milli forma ile gol atanen genç futbolcu’ unvanlarını almıştı.

Nuri pazarlığı fiyatta tıkandı

FATİH DOĞAN
Nuri Şahin, Beşiktaş'ın teklif ettiği yıllık 1 milyon euroyu az bulunca transfer zora girdi..
Beşiktaş'ın son bir haftadır yürüttüğü Nuri Şahin transferi para engeline takıldı. Başkan Yıldırım Demirören ve menajer Sinan Engin'in gizli olarak çalıştığı ve dün SABAH'ın duyurduğu operasyonda çok önemli gelişmeler yaşandı. Genç yıldızın kulübü Borussia Dortmund'a 2 milyon euro teklif eden Beşiktaş, Nuri Şahin'e de 1 milyon euro önermişti. Ancak Nuri'nin bu rakamı az bulması görüşmeleri tıkadı. Bir yandan Alman kulübü ile bonservis pazarlıklarını sürdüren siyah-beyazlılar, belirlenen transfer bütçesini aşmak istemedikleri için genç oyuncuya, "Bu rakamın üstüne çıkmamız mümkün değil" mesajını iletti. Tüm bu gelişmeler transferi zor bir noktaya sokarken Beşiktaşlı yöneticilerin, henüz Nuri defterini tamamen kapatmadıkları ve para konusunda ikna etmeye çalışacakları öğrenildi.

KİMSEYLE ANLAŞMADIM'
Bu arada transfer haberlerinin duyulması üzerine kendisine ait 'www.nuri-sahin.de' adlı internet sitesinden bir açıklama yayınlayan milli futbolcu, herhangi bir kulüple anlaşma sağlamadığını belirterek, "Borussia Dortmund kulübüyle olan sözleşmem devam ediyor" dedi.