kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Söz futbol topunun

İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenlediği 2008 Avrupa Şampiyonası, İsviçre-Çek Cumhuriyeti maçıyla başlıyor. En iyi 16 takımın mücadelesi 29 Haziran'da sona erecek..
Futbolseverlerin, futbol topuna olan özlemi bugün sona eriyor. İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenlediği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası bu akşam başlıyor. Avrupa'nın en iyi 16 takımının 29 Haziran tarihindeki finalde kupayı kazanmak için uğraş vereceği bu önemli organizasyonda, toplam 31 karşılaşma gerçekleştirilecek. Futbol topunu, 22 gün boyunca insanların sevinçlerinin ve üzüntülerinin ana malzemesi haline getirecek olan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın açılış maçı, bizim de yer aldığımız A Grubu'ndaki iki ülke arasında oynanacak. Şampiyonanın ev sahiplerinden İsviçre, Çek Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek.

HAKEM ROBERTO ROSETTİ
İsviçre'nin Basel şehrindeki St. Jakob Park Stadı'ndaki İsviçre-Çek Cumhuriyeti mücadelesi TSİ 19:00'da başlayacak. İtalya Futbol Federasyonu'ndan hakem Roberto Rosetti'nin düdük çalacağı karşılaşma, 2008 Avrupa Şampiyonası'nın tüm maçları gibi atv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.