kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Yeniden Nadal-Federer finali
FRANSA Açık'ta dünyanın 2 numarası Rafael Nadal ile 1 numaralı seribaşı Roger Federer bir kez daha finalde rakip oldular. İlk iki seti rakibinin servislerini kırmadaki başarısıyla kazanan Nadal, 3. sette zorlandı. Djokovic 3. seti tie-breake taşıdı. Nadal yeniden sahneye çıkarak son seti de üst üste 4. kez Fransa Açık'ta finalde oynama hakkını kazandı. Diğer yarı final maçında ise İsviçreli Roger Federer, oldukça çekişmeli geçen mücadelede, Fransız raket Gael Monfils'i 6-2, 5-7, 6-3, 7-5'lik setlerle 3-1 yenerek finale çıkmayı başardı.

Ankaraspor'da 4 yolcu daha
ANKARASPOR'DA 4 futbolcu daha gönderildi. Başkent ekibi Hamilton ve Erhan Albayrak'ın ardından kaleci Ramazan Kurşunlu, Tayfun Türkmen, Murat Akyüz ve Fırat Akkoyun'la da yollarını ayırdı. Kiralık olan Orhan Ak ve Emre Aşık da G.Saray'a geri döndü.

2008 Avrupa Finali Bursa'da

VOLEYBOLDA 2008 Avrupa Ligi Finali 19-20 Temmuz'da Bursa'da yapılacak. A ve B Grubu'nun ilk iki sırasında yer alan takımlar, Bursa'da finallerde mücadele edecek. Türkiye, Almanya, Avusturya ve Belarus ile birlikte B Grubu'nda yer alıyor.

Kop çifti CAS'a başvuracak
MİLLİ atlet Süreyya Ayhan Kop'un, hakkında verilen 4 yıl, eşi ve antrenörü Yücel Kop için de 2 yıl yarışmadan men cezasına itiraz ederek Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuracağı belirtildi. Ayhan'a daha önce verilen ömür boyu men cezası 4 yıla indirilmişti.

Atletizm şenliği başlıyor
13. kez düzenlenen 'Yılmaz Sazak Uluslararası Yaş Grupları Atletizm Yarışmaları' bugünkü seçmelerle start alıyor. Burhan Felek Spor Kompleksi'nin atletizm sahasında gerçekleştirilecek yarışmalarda, kız ve erkek atletler; 12-13, 14-15, 16-17 yaş grupları ve büyükler kategorilerinde yarışacaklar.

Çakır'dan Euro 2008 kitabı
SPOR yazarı Ahmet Çakır'ın 'Türk Futbolu Avrupa Sınavında' adlı kitabı çıktı. Kitapta Avrupa Şampiyonası tarihi, Milli Takımmızın 444 maçının listesi, kaptanlar, golcüler ve ay-yıldızlı formayı giymiş bütün futbolcuların listesi de yer alıyor.

TSYD Yaz Okulları açılıyor
TSYD Yaz Okulları kayıtları başladı. 16 Haziran'da start alacak olan okullarda yüzme, basketbol, futbol, güzel sanatlar, müzik, dans ve daha bir çok spor aktivitelerine yer verilecek. 06-15 yaş aralığındaki çocukların kayıtları geçerli olacak. Ayrıntılı bilgi 0212 2783605 numaralı telefondan alınabilir.

Yiğidolar'dan erken start
TÜRKİYE'Yİ Intertoto Kupası'nda temsil edecek Sivasspor, 9 Haziran'da toplanıyor. Intertoto Kupası'nın erken başlaması nedeniyle sezonu 9 Haziran'da açacak olan Yiğidolar'da, teknik direktör Bülent Uygun, kadroyu imkanlar dahilinde güçlendireceklerini söyledi.

Hentbolda finalleri kaçırdık
BAYANLAR Avrupa Hentbol Şampiyonası play-off rövanş maçında Türkiye, Danimarka'ya 21-19 yenildi ve finallere katılma şansını kaybetti. Danimarka'daki maçta çok sayıda gurbetçi milli takıma destek verdi.
Haberin fotoğrafları