kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Son bomba Shovkovsky

YILMAZ ŞENOL
Transferin hızlı takımı Trabzonspor, Dinamo Kiev'in yıldız file bekçisi ile anlaştı. Resmi sözleşme gelecek hafta imzalanacak..
Transfer dönemine büyük bir hızla girerek aldığı futbolcularla adından söz ettiren Trabzonspor, Gökhan Ünal'dan sonra bir bomba daha patlatacak. Bordomavililer, Dinamo Kiev'in dünyaca ünlü file bekçisi Oleksandr Shovkovsky ile her konuda anlaşma sağlayarak el sıkıştı. Kulübü ile bonservis konusunda son pürüzleri gidermeye çalışan Karadeniz temsilcisi, Ukraynalı kaleciyi önümüzdeki hafta Trabzon'a getirerek resmi sözleşmeye imza attıracak. Eski kalecisi Victor Grişko'nun da yardımını alan Trabzonspor, Shovkovsky ile 3 yıllık mukavele yapacak.

KOMBİNEYE YOĞUN İLGİ

Bu arada geçen sezona göre takımın iskeletini büyük oranda değiştiren Trabzonspor'da ard arda patlatılan transfer bombaları en çok kombineye yaradı. Başkan Sadri Şener'in yaptığı çağrıyı karşılıksız bırakmayan bordo-mavili taraftarlar, kombine satış gişeleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Satışın 3 bini aştığı belirtilirken, geçen sezon bu sayı 2 bin 500 ile sınırlı kalmıştı. Trabzonspor'da kombine hedefi ise 15 bini ulaşıp rekor kırmak.