kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
MORAL YEMEĞİ... Bakan Murat Başesgioğlu ve Faruk Özak Milli Takım kampını ziyaret etti ve yemek yedi. Yemekte Hasan Doğan da hazır bulundu.

Devlet sporcusu olma müjdesi

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, kampı ziyaret ederek, teknik direktör Fatih Terim ve futbolcularla yemek yedi. Yemekte teknik direktör Terim ve futbolcularla sohbet eden Başesgioğlu, Türkiye'nin bu şampiyonaya katılmasının büyük başarı olduğunu belirterek, "Avrupa'nın en gözde takımlarının yer aldığı Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin de adının olması Türk futbolu açısından çok sevindirici. Bu şampiyonada Türk futbolu önemli bir sınav verecektir" diye konuştu. Başesgioğlu, Avrupa şampiyonu olmaları halinde milli takım futbolcularının da "devlet sporcusu" unvanını kazanacağını söyledi.

TASARI HAMZA YERLİKAYA'DAN
Başesgioğlu, AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya tarafından hazırlanan, Devlet Sporculuğu Unvanı Verilmesi ve Spor Şeref Aylığı Bağlanması Hakkındaki Kanun Tasarısı'na, verilecek önergeyle şampiyon olmaları halinde milli takım sporcularının da ekleneceğini kaydetti.