kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Parfümünüzü sabitleyin

İLİŞKİLİ HABERLER
Parfümünüzü sabitleyin
* Duştan çıktığınız anda parfümünüzü tüm vücudunuzda gezdirin. Kokular ıslak ve sıcak tenlere, kuru ve soğuk olanlardan daha sağlam şekilde yerleşir. Sıktığınız bu parfümün; üzerine uygulayacağınız kokusuz bir vücut yağıyla, teninizle bütünleşmesini sağlayabilir ve gün boyunca etrafınıza aynı güzellikte bir aroma yayabilirsiniz.
* Uyguladığınız parfüm aşağıdan yukarıya doğru havaya karışır. Bu nedenle kokuyu önce vücudunuzun alt kısmındaki nabız noktalarına (ayak bilekleri ve diz kapaklarınızın arkası), daha sonra yukarı kısımlardaki nabız noktalarına (boyun ve kulak arkaları) az miktarda sürerek daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.
* Bol baharat içeren yiyecekler ve aşırı sıcak içecekler sizi terleterek kokunuzun yoğunlaşmasına, hatta değişmesine bile sebep olabilir. Gece parfümünüzü tazelemeden önce tatlı servisinin de yapılmasını beklemeniz en doğrusu olacaktır.
* Eşarbınıza veya saç bandınıza bir miktar koku sıkın. Koku molekülleri kumaşın üzerinde, tende durduğundan daha kalıcıdır. Kıyafetlerinizin üzerine sıkacağınız az miktar parfüm de hayat kurtarır. Böylelikle parfümünüzü sürekli tazelemek yerine, her hareketinizle etrafa kokunuzu yayabilirsiniz