kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Asıl bizi aptal bulanlar aptaldır!

EYLEM BİLGİÇ - GÜNAYDIN
Katıldıkları TV programlarındaki tavırlarıyla ilgi çeken Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, 'aptal sarışın' yakıştırmasına gülüp geçiyor: Bizim aptal olduğumuzu düşünen aptaldır!..
Son günlerde herkes onları konuşuyor. Katıldıkları programları kaçıranlar, youtube'dan, görüntülerini tekrar tekrar izliyor. 23 yaşındaki Esra ve 20 yaşındaki Ceyda Ersoy kardeşler, beyaz camın son yıldızları olmaya aday! Dünyadan habersiz tavırları ve konuşmaları ve ilginç gülüşleri ile herkeste şaşkınlık yaratan kardeşlerle, kim olduklarını ve hedeflerini konuştuk...

PARIS'İN İZİNDE!
* Siz kimsiniz pek bilinmiyor. Biraz kendinizi anlatır mısınız?
Ceyda Ersoy:
Kültür Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okuyorum. 8 aydır İstanbul'da yaşıyoruz.
Esra Ersoy: Ben de Bilkent Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliği'nden mezun olduktan sonra, Med Yapım'ın bazı projelerinde yer aldım. Yakında da, yurtdışında Paris Hilton'la Nicole Ritchie'nin yaptığı 'Simple Life' adlı projenin Türkiye versiyonunda rol alacağız.

* Aileniz, son dönemdeki popülariteniz için ne diyor?
E.E.:
Rahatsız oldular. Ama biz onları ikna etmeye çalışıyoruz. İstemezlerdi bizi böyle görmeyi.

* Sizi televizyonda görmekten mi rahatsız oluyorlar?
C.E.:
Televizyona herhangi bir şekilde çıkmamızdan rahatsızlar.
E.E.: 'Çarkıfelek'te hosteslik yapmasam, haber spikeri de olsam yine rahatsız olurlardı. Bugüne kadar bu işi çok düzgün ailelerin çocukları yapsaydı; o zaman onlar da farklı düşünürlerdi. Şu anda bize küskünler. (Gülüyorlar)

BİZ ÖNDEYİZ!
* Güzellik sizin için çok önemli mi?
C.E.:
Güzellik bence her bayan için önemli.
E.E.: Biz zaten hep bir adım öndeyiz.

* 'Aptal sarışın' sözü hakkında ne düşünüyorsunuz?
E.E.:
Öyle bir şey var ama nereden çıkmış, bilmiyorum. Bazen o aptal sarışın dedikleri insanlar, çok akıllı olabiliyor sonradan. Bence böyle düşünenler aptal yani. Benim bir arkadaşım hep, "Senin aptal olduğunu düşünen; aptaldır" der. Aynen öyle!

* Bu haksız bir yakıştırma mı yani?
E.E.:
Yani; belli olmuyor. Çok insan var, sarışın olmayıp da aptal olan. (Gülüyorlar)

* Bu imaj size de yakıştırıldı. Ne diyeceksiniz?
C.E.:
Bizi pek etkilemez, başkalarının yakıştırmaları...
E.E.: Ben kendime güveniyorum, aptal sarışın olduğumu düşünmüyorum, öyle düşünürlerse de bana hiç zararı olmaz. O zaman insanları salaklaştırmış olurum. Bana salak diyenlere akıllı olduğumu göstermem de, daha iyi olur. Tabii ki de her insanın salaklıkları, bilgisiz olduğu konular vardır. Ayrıca benim çok esmer arkadaşım var, çok aptal olabiliyorlar bazen. (Gülüyorlar) Akıllıyı oynayan aptallar da var yani...
Haberin fotoğrafları