kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
1979

Angie'nin 33 yılı böyle geçti

Angelina Jolie 4 Haziran'da 33 yaşını doldurdu. Yıllardır güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Jolie için 33 yıl dolu dolu geçti. Sinemayı ve anneliğini birarada yürüten Jolie, her işin üstesinden başarıyla geldi. İşte Us dergisine göre dünden bugüne Angelina..
1979
Hayatımın en değerli varlıklarından birisi James" diyor ünlü aktris erkek kardeşi için. Bu fotoğrafta henüz 4 yaşında olan Jolie, onun desteğini hep gördüğünü söylüyor.

1988
Angelina Jolie babası Jon Voight ve kardeşi James'le birlikte bir Oscar töreninde...

1995
Beyazperdede üne kavuşmaya başlayan güzel yıldız, 'Hackers' filmindeki rol arkadaşı Jonny Lee Miller'la evlendi. Ünlü aktris, yıllar sonra yaptıkları bu evliliği 'gençlik hatası' olarak yorumlamıştı.

2000
Jolie ikinci evliliğini 'Pushing Tin' filmindeki rol arkadaşı Billy Bob Thornton'la yaptı. Evlilikleri iki yıl sürdü. Jolie, "Ortak hiçbir noktamız kalmayınca boşanmaya karar verdik" diye konuştu.

2000
'Girl Interrupted' filmiyle 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' Oscar'ını kucaklamıştı. Ünlü yıldızın ödül mutluluğu yüzünden rahatça okunuyordu.

2003
Jolie, 2001 yılında çekilen 'Lara Croft Tomb Radier' filminin ikincisi, 'Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life' filmiyle tüm dünyada üne kavuştu. Güzel yıldız filmin zorlu sahnelerinde dublör kullanmamasıyla tanındı.

2005
Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olan Angelina Jolie, zamanın çoğunu hayır işleriyle geçirmeye başladı. Oscarlı güzel bu fotoğrafta Pakistan'da bir mülteci kampında...

2005
Bay ve Bayan Smith' filminde birlikte oynadığı Brad Pitt'le aşk yaşadığı iddia edilen Jolie, o dönemde Jennifer Aniston'la evli olan Pitt için şunları söylemişti: "Evli biriyle olursam aynada yüzüme bakamam..."

2007
Çiftin ilişkisi kısa süre sonra ortaya çıktı. Onlar artık birlikte film galalarına katılıyor ve mutlulukları da gözlerinden okunuyordu.

2008
Biri biyolojik üçü evlatlık olan dört çocuk annesi Jolie, evlatlık çocukları Maddox, Zahara ve Pax'in yanı sıra öz kızı Shiloh'yla mutlu bir aile tablosu çiziyor. Güzel yıldız önümüzdeki ağustos ayında doğacak ikizlerinin heyecanını yaşıyor.
Haberin fotoğrafları