kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
'Unzipped'ta Isaac Mizrahi ve Cindy Crawford rol aldı.

Ünlü oyuncularla top modeller biraraya geldiler!

* 'Funny Face': Bir moda dergisinde geçen ilk versiyonunda Audrey Hepburn oynamıştı. Hepburn'ün filmdeki kostümlerini Givenchy tasarlamıştı. Bu filmden sonra yapımcılar, modellerin hayatlarına yöneldi. Önce Gia Carangi'nin, ardından da Edie Sedgwick'in hayatı beyazperdeye aktarıldı. Gia'nın hayatını anlatan filmde başrolde olan Angelina Jolie, 'Altın Küre' aldı.

* 'Pret a Porter': Robert Altman'ın çektiği film, Paris'teki bir moda defilesi üzerine odaklanıyordu. Julia Roberts ile Tim Robbins'in başrollerini paylaştıkları filmde Kim Basinger, Sophia Loren, Naomi Campbell ve Cher de vardı.

* 'Unzipped': Bu belgeselde tasarımcı Isaac Mizrahi 1994 koleksiyonunu hazırlarken, bir yandan da bizi moda dünyasında yolculuğa çıkarıyordu. Ona Naomi Campbell, Cindy Crawford, Carla Bruni, Kate Moss ve Helena Christensen gibi ünlü modeller eşlik ediyordu.

* 'The Devil Wears Prada': David Frankel'in çektiği film, 2006'nın çok konuşulan projelerindendi. Moda dergisinde ayakta kalmak için yaşanan zorlukları anlatan filmde, Merly Streep ve Anne Hathaway rol alıyordu.
Haberin fotoğrafları