kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Kupayı almak istiyoruz"

Yeni Haber
Portekizli Bruno Alves ve Bousingwa, Euro2008 finalinde 7 Haziran Cumartesi günü Türkiye ile gruptaki ilk maçlarını oynayacaklarını ve hedeflerinin kupayı almak olduğunu söylediler.
Türkiye maçının hazırlıklarını sürdürdüğü Neuchatel'in stadında antrenman öncesinde basın mensuplarının karşısına çıkan Bruno Alves, hedeflerinin kupa olduğunu belirterek, "Grupta oynayacağımız ilk maç tabiiki önemli. Biz bu gruptan çıkarız ama ikinci takımın kim olacağını bilmiyoruz. Amacımız 1. takım olarak gruptan çıkmak. Bizim hedefimiz 2004 yılında kaçırdığımız kupayı burada almak. Bizim taraftarımız şampiyonluk istiyor. Bütün takım, medya taraftar bu beklenti içerisinde. Biz de takım olarak formdayız, maçlara iyi konsantre olursak, buradan istediğimizi alırız." dedi.
Portekizli oyuncu daha çok kendi takımları ile ilgili yorum yaparken, Türkiye maçıyla ilgili fazla konuşmak istemedi.

BOZİNGWA: ''FAVORİ GÖSTERİLMEMİZ NORMAL

Basın toplantısına katılan Bozingwa ise, Türkiye'nin iyi bir takım olduğunu söyledi. Portekiz olarak, kendilerinin neler yapacağının daha önemli olduğunu belirten, Bozingwa, "Rakibimizi dikkate alınması gereken bir takım olarak görüyoruz. Bizim grubun favorisi gösterilmemiz normal çünkü turnuvanın en iyi takımlarından biriyiz. Son yıllarda kulüp ve milli takım düzeyinde istikrarlı ve başarılı bir grafiğimiz var. Türkleri ciddiye almak gerek. Sahada ne yapacakları belli olmuyor. Yetenekli oyuncuları var. Türkiye maçına çok ciddi hazırlandık." diye konuştu.
Bozingwa, Portekiz'in Brezilyalı teknik direktörü Scolari ile ilgili sorulan bir soruya da, 'harika bir antrenör' diye cevap verdi.

CİHAN