kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Varsa yoksa İnönü stadı

FATİH DOĞAN
Beşiktaş yönetiminin gündeminde artık İnönü Stadı var. Stadın yeniden yapımı bir türlü başlamadığı için kombine bilet satılamıyor..
Beşiktaş'ta bir türlü start verilemeyen İnönü Stadı projesi siyah-beyazlı yönetimin de elini kolunu bağlamış durumda. Başkan Yıldırım Demirören'in daha önce "19 Mayıs'ta ilk kazmayı vuracağız" açıklamasına rağmen bir türlü hayata geçirilemeyen yeni proje yüzünden yönetimin diğer aktiveteleri de sekteye uğramış durumda. Takımın gelecek sezon maçlarını nerede oynayacağı hala belirlenemezken, kombine bilet satışına da hala başlanamadı. Bu da loca ve bilet satışından çok şeybekleyen yönetim için transferde önemli bir gelir kaybı demek. Stadın yapımı geciktikçe Beşiktaş'ın uğrayacağı zararın da artacağı vurgulanıyor.

GORDON'DA PÜRÜZ ÇIKTI

Öte yandan Beşiktaş yönetimi, Gordon Schildenfeld pürüzünü de çözemiyor. Daha önce teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın gönderildiğini açıkladığı Hırvat futbolcunun, para konusunda pürüz çıkardığı belirtiliyor. Siyah-beyazlı yönetimin de, FIFA'ya başvurup, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek bu futbolcunun sözleşmesini feshetmeyi amaçladığı öğrenildi.