kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Pertevniyal'den tam isabet
PERTEVNİYAL Lisesi'nden Yetişenler Derneği'nin yönetiminin ilk organizasyonu, bowling turnuvası oldu. Galleria'daki turnuvada Pertevniyal mezunları, kıran kırana mücadele ettiler. Dernek başkanı Tülay Bal Demirci, bu tür organizasyonların devamının geleceğini belirtirken, katılımcılar turnuvanın geleneksel hale getirilmesini istedi. Bu arada basketbolda da 88 mezunları, 81 mezunlarını 42-21 yendi.

Efes Pilsen rövanşı aldı
RADYOSPOR ve AND1'in sponsorluğunda, Avcılar Belediyesi'nin desteği ile İstanbul Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen 'Geleneksel 3. Uni Mini Cup'ta Efes Pilsen, Başkent 34'ü, 49-43 yenerek kupayı kazandı Junior Lig Şampiyonluk maçında yenildiği rakibinden de rövanşı aldı.

Mourinho resmen Inter'de
İTALYA şampiyonu Inter, görevine son verilen Roberto Mancini yerine Jose Mourinho'yu takımın başına getirdi. Inter yönetimi, Portekizli teknik adamın takımın başına geçeceğini resmen açıkladı. Mourinho, eylül ayında Chelsea ile yollarını ayırdığından beri takım çalıştırmamıştı.

Rize, Diyadin'e emanet
Ç.RİZE, prensipte anlaştığı teknik direktör Metin Diyadin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan ve kulüp başkanı Abdülkadir Çakır'ın da bulunduğu imza töreninde, Diyadin ile 2 yıllık sözleşme yapıldı. Metin Diyadin, Rizespor'u yeniden Süper Lig'e çıkartacaklarını söyledi.

Fatih Üniversitesi tur arıyor
MAVİKUPA 2008'de şampiyon olarak Friendship Games Turnuvası'nda ülkemizi temsil etmek üzere İsrail'e giden Fatih Üniversitesi Basketbol Takımı, Palestine (Filistin) Üniversitesi'ni 60-23 yendi. Fatih Üniversitesi, bugün Almanya'dan University of Friedberg'i yener ve İsrail temsilcisi de maçını kaybederse tur atlamayı başaracak.