kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Zico: Yoluma Avrupa'da devam edeceğim

Yeni Haber
Geçen hafta sonuna kadar Fenerbahçe ile imza aşamasına gelen Zico, Aziz Yıldırım'ın FBTV'de kendisi hakkında yaptığı açıklamaların ardından rest çekti.

Zico ülkesi Brezilya'nın önde gelen kanallarından GLOBO TV'de yayınlanan bir programa katılarak yoluna Avrupa'da devam edeceğini söyledi. Brezilyalı çalıştırıcı gelecek sezon çalışacağı ülkenin büyük bir olasılıkla İngiltere olacağını da açıkladı.

Fenerbahçe'ye kendisini Avrupa'ya lanse etme imkanı tanıdığı için teşekkür eden Zico, aradaki problemin maddi değil tamamı ile profesyonellikle ilgili sorunlar olduğunu dile getirdi.

Aralarında tek sorun takımın yönetimi konusunda olan Zico ile Fenerbahçe yönetimi arasında esen ayrılık rüzgarlarının yok olması zor görünüyor. "B planımız hazır" diyen Aziz Yıldırım'ın bu noktada bir sıkıntı yaşaması durumunda Zico'ya geri dön çağrısı yapabileceği belirtiliyor. Bir diğer açıdan da Zico'yu çok seven Alex, Roberto Carlos, Deivid, Edu gibi futbolcuların küstürülmemesi için de Fenerbahçe yönetiminin çok dikkatli bir seçim yapması gerekiyor.

CİHAN