kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ŞİRKETLER ÖZEL SEÇİLİYOR... Pitti Immagine Fuarları yöneticisi Raffaello Napoleone, fuarlara davet edilen şirketlerin teknik komiteler vasıtasıyla seçildiğini söyledi.

'Tekstil ürünleriniz çok ama hepsi klonlanmış'

Pitti Immagine yöneticisi Napoleone, "Almanya'daki fuarlarda Türk şirketleri klon (kopya) ürünler sergiliyor" dedi..
İtalyan fuar şirketi Pitti Immagine tarafından Floransa'da düzenlenecek moda fuarının tanıtımı İstanbul'da yapıldı. Pitti Immagine Fuarları Yöneticisi Raffaello Napoleone, yaptıkları fuarlara dünyaca ünlü markaların yanı sıra, birçok alıcı ve ziyaretçinin katıldığını, fuarlara davet edilen şirketlerin teknik komiteler vasıtasıyla seçildiğini bildirdi.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Napoleone, şunları kaydetti: "Türkiye'ye ilk gelişimiz. Türkiye ve İstanbul üzerine çok çalışmamız gerekecek. Fuarlara katılacak Türk firmaları da diğerleri gibi teknik komite tarafından seçilecek. Katılacak firma sayısı için bir limit yok. Önemli olan bu firmaların farklılık yaratması, eşi, benzeri olmayan bir üretim yapmasıdır. Türkiye'den Vakko, Pitti Immagine Uomo'da bu yıl katılımcı. Türk firmalarını Almanya'daki fuarlarda görüyoruz, bir sürü ürün kategorisiyle geliyorlar. Ama getirdikleri ürünler piyasadaki ürünlerin klonlanmış hali." İtalyan Ticaret Merkezi Müdürü Roberto Luongo da, Türkiye'ye özellikle teknoloji, makine ve giyim, gibi tipik İtalyan ürünlerini ihraç ettiklerini belirterek, Floransa'nın bütün dünyada daima İtalyan modasını temsil ettiğini söyledi. Tescilli Markalar Derneği Başkanı Selçuk Güzenge ise Pitti Immagine'nin, "modanın ikonu" olmaya devam ettiğini, Türk firmalarının, bu fuarları görmesini tavsiye ettiğini belirtti.