kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Aziz Birsin

İş dünyası Bodrum'da inceldi!

Hacer GEMİCİ EKONOMİ
Yaza formda girmek isteyen ünlü işadamları Bodrum'da kilo attı. Abdullah Kiğılı'dan Zafer Kurşun'a, Şener Şen'den eski devlet bakanı Çelebi'ye kadar birçok isim "Turizmde zayıflama tesisi de olur" diyen Birsin'in otelinde inceldi..
Yaza girdiğimiz şu günlerde başı kiloları ile dertte olan bir çok işadamı yıl içerisinde çeşitli programlarla zayıflama telaşına düştü. Kendi kilo problemi olan ve yıllarca bir zayıflayıp bir kilo alan Bodrum Yasmin Otel'in sahibi Aziz Birsin'in bu sene kış sezonunda zayıflama oteline dönüştürdüğü tesisi de bir çok ünlü işadamının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kış başında 120 kilo olan otelin sahibi Aziz Birsin kendi de programlarına katılarak altı ayda 30 kilo vererek yaza 90 kilo girerken, onu İstinye Park'ın ortaklarından Orjin Deri'nin sahibi Zafer Kurşun izledi. Otel yetkililerinden edinilen bilgiye göre Kurşun, Fransız diyetisyen eşliğinde özel hazırlanan diyet mönüsüyle beslenerek, günlük yürüyüş ve aktivitelere de katılarak yaklaşık 25 kiloya veda etti.

GÜNLÜĞÜ 100 YTL
Bodrum'da kilolarını atmaya çalışanlar arasında Kiğılı'nın patronu Abdullah Kiğılı da vardı. Dizindeki sakatlık nedeniye spor ve yürüyüş aktivitelerine katılmayan Kiğılı Bodrum'dan 10 kilo vererek ayrıldı. Matraş Deri'nin sahibi Hakkı Matraş, Sipahioğlu ailesinin kızı Sema Kızıl ve eşi Levent Kızıl, Şamdan'ın sahibi Mehmet Tuna, Most Production'un sahibi Mustafa Oğuz, eski devlet Dakanı Işın Çelebi ve ünlü sanatçı Şener Şen de kış aylarını zayıflama otelinde geçiren ünlüler arasında yer aldı. Kış aylarında başta yabancılar olmak üzere Türk vatandaşlara yönelik de zayıflama programlarını uygulamaya koyan Bodrum Yasmin Otel'de fiyatlar gecelik 100 YTL'den başlıyordu. Program boyunca tatil müşterisine kapılarını kapatan otel sadece zayıflamak isteyenlere hizmet verdi. Yaz sezonu ile birlikte ise yeniden turizm tesisi kimliğine geri dönüldü. Kış aylarında kendisinin de bizzat programın içinde yer aldığını anlatan Birsin, "Sürekli kilo alıp veren biriyim. Kilo vermek için işkence çektiğim çok oldu. Bu tesis ile keyifli bir ortamda Bodrum'da da bu işin yapılabileceğini göstermek istedik" değerlendirmesinde bulundu. Birsin bu dönemde yaklaşık 30 kilo verdiğini dile getirerek, bu kez verdiği kiloları geri almaya niyeti olmadığını dile getirdi.

Kim, kaç kilo verdi?

Aziz Birsin 30 kg
Zafer Kurşun 25 kg
Abdullah Kiğılı 10 kg
Hakkı Matraş 12 kg
Sema Kızıl 20 kg
Mehmet Tuna 6 kg
Mustafa Oğuz 5 kg
Şener Şen 3 kg
Işın Çelebi 7 kg