kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Levent'te trafik kazası: 2 ölü

Yeni Haber
Üniversite öğrencisi sürücü, taksi durağına girerek 2 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasına sebep oldu.


Edinilen bilgiye göre, Büyükdere Caddesi üzerinde saat 07.00'da meydana gelen trafik kazasında, 34 BN 6647 plakalı Honda marka otomobilin sürücüsü 20 yaşındaki Ahmet Mert Bozkurt, Sarıyer istikametine giderken direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Otomobil, yolun sağ tarafında park halindeki yolcu bekleyen taksilere çarparak durabildi. Bu sırada aracına yolcu alan 34 TED 81 plakalı taksinin sürücüsü Erdal Gül (33) ile kendisine yardım eden amcasının oğlu taksi şoförü Kenan Gül (36), kendilerine çarpan otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti. Yol kenarında bulunan 34 TKD 14, 34 TCY 72 ve 34 BG 6827 plakalı araçlarda da kaza nedeniyle maddi hasar ve bazı şoförlerde de ufak çaplı yaralanmalar meydana geldi.

Bu arada, kazayı yapan sürücü Sakarya Üniversitesi Makine Mühendisliği'nde okuyan Ahmet Mert Bozkurt'un yapılan alkol muayenesinde alkol bulunamadı.

Yaklaşık 3 senedir Maslak'taki Mega Taksi durağında şoförlük yapan 2 çocuk babası Erdal Gül ile aynı durakta 1 haftadır taksicilik yapan Kenan Gül'ün cesetleri, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

ÖLEN TAKSİCİLER AMCAOĞLUYMUŞ

Levent'te, sabah saatlerinde meydana ve üniversite öğrencisinin kullandığı otomobilin altında kalarak hayatını kaybeden Erdal Gül (33) ve Kenan Gül'ün (36), amcaoğlu oldukları belirlendi. Kazayı yapan sürücü Sakarya Üniversitesi Makine Mühendisliği'nde okuyan Ahmet Mert Bozkurt'un yapılan alkol muayenesinde alkol bulunamadı.