kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

23 Nisan coşkusu başladı

Yeni Haber
Bayrampaşa Belediyesi tarafından 13-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek 23 Nisan Çocuk Şenliği başladı. Şenlik yürüyüşü ile başlayan etkinlikler, Hacivat-karagöz, kukla ve öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilerle gün boyu devam etti. Akşam saatlerinde ise havai fişek gösterisi ve Gece Yolcuları konserinin yer aldığı şenliğe heyecan ve coşku hakim oldu.

13 Nisan Pazar günü ilköğretim öğrencileri, öğretmen ve halkın katıldığı şenlik yürüyüşü ile başlayan "Bayrampaşa Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği"nin ikincisini gerçekleştirdiklerine değinen Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için düzenlediğimiz şenliğimizde konserler, çocuk ürünleri fuarı, sergiler, yarışmalar, sportif aktiviteler, folklor ve başka başka sürprizler serpiştirerek 11 gün sürecek bir bayram coşkusu ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayalım istedik" dedi.

Bilgi, eğitim, eğlence ve coşkunun hakim olacağı şenlikte çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çekecek aktivitelerin yer aldığını belirten Başkan Bürge bilgili, kültürlü, özgüven sahibi bir nesil için hizmetlerimiz devam edecektir diyerek katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, öğrenci ve velilerine teşekkür etti.

GÖSTERİLERE BÜYÜK İLGİ

Bayrampaşa İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencilerinin folklor gösterisi ile devam eden programda, sahneye çıkan bir öğrencinin İbrahim Tatlıses taklidi izleyicilerden büyük alkış aldı. Şenlik; Şair Şinasi İlköğretim Okulu etkinlikleri ve kukla, hacivat-karagöz gibi çocuk gösterileriyle devam etti. Akşam saatlerinde hava fişek gösterisi ve Gece Yolcuları konseriyle coşku dolu saatler yaşayan çocuklar, etkinlik çadırının etrafında bulunan stantları gezdiler, lunaparkta ise doyasıya eğlendiler.

HER GÜN EĞLENCE


Her gün öğle saatlerinde ilköğretim okulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler, okullar arası yarışmalar, Hacivat-karagöz ve kukla gibi çocuk gösterileri ile devam edecek şenlik süresince, akşam saatlerinde 4x4, Aykut Kuşkaya, Ceza, Bertuğ Cemil,Ayben, Fuat Ve Manga tarafından verilecek konserler yer alacak. Kocatepe Mahallesi Bayrampaşa Belediye Stadı yanında gerçekleştirilen şenlik;Eğlence ve dinlenme mekanları, lunapark, hayvanat bahçesi, hobi atölyeleri, alış-veriş stantları ve benzeri bölümleriyle 23 Nisan tarihine kadar tüm renkliliğiyle devam edecek.