kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

En son katilinin fotoğrafını çekti

Müslim SARIYAR SABAH
Yolculuğu boyunca bindiği araçların şoförlerini fotoğraflayan İtalyan sanatçı Pippa Bacca'nın, katili Murat Karataş'ın da fotoğrafını çektiği ortaya çıktı..
Gelinlerin Barış Turu projesi kapsamında Milano'dan İsrail'e yola çıkan Pippa Bacca'nın, yolculuk boyunca bindiği bütün araçların şoförlerinin fotoğraflarını çektiği anlaşıldı.

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Bacca'nın son otostopunda, katili olacak Murat Karataş'ın da fotoğrafını çektiği öğrenildi. Karataş'ın, işlediği cinayetin ardından Bacca'nın makinesini alıp fotoğraflarını silmek istediği, ancak beceremeyince yanına alıp eve götürdüğü belirlendi. Polis, Karataş'ın evinde ele geçirdiği makinedeki fotoğrafları incelemeye aldı. Bacca'nın ablası Antonietta Pasqualino, dün cenazenin bulunduğu İstanbul Dolapdere'deki özel bir morga gelerek, kız kardeşinin çok sevdiği "yeşil" kıyafetleri getirdi. Bacca'ya burada, çorabına kadar yeşil olan elbiseleri giydirildi. Ayrıca Bacca için İtalya'da özel yeşil renkte bir tabut yaptırıldığı öğrenildi. Antonietta Pasqualino, kız kardeşinin daha önce de İstanbul'a otobüsle geldiğini anlatarak, "Çok etkilendiğini anlata anlata bitirememişti" diye konuştu. Pippa Bacca'nın cenazesi bugün İtalya Konsolosluğu yetkililerinin ayarlayacağı uçakla ülkesine gönderilecek. Pippa Bacca için 19 Nisan Cumartesi günü, Milano'da cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi.

'TÜRKLER DOSTUMUZ'
Pasqualino, SABAH'ın "Pippa Bizi Affet" manşetini tercümanı aracılığıyla okudu. Türkiye'nin büyük bir gazetesinin verdiği destekten hoşnut olan Pasqualino, Türk halkından gelen mesajları okuduktan sonra, "Türk halkının bizimle aynı duygularla, nefretlerini dile getirmesi bizi oldukça mutlu etti. Türkler bizim dostumuz. Fırsat bulduğumuz her seferinde Türkiye'ye gelmeye devam edeceğiz" dedi.
Haberin fotoğrafları