kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Küfür maçlarda olmamalı!

Galatasaray, önceki gün yerli futbolcularla çıktığı Fenerbahçe maçında 9 sene sonra ezeli rakibine mağlup olmadı. Maç 0-0 skoruyla son buldu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Küfür maçlarda olmamalı!
MUSTAFA ÖZKAN: Bazıları 6-0'ı egale etmek için sahaya çıkar. Bazıları ise sadece yenilmemek için... Bazıları beraberliğe üzülür bazıları ise sevinir. Aramızdaki fark bu!

VOLKAN MORTAŞ: Teknik direktörü 'iyi ki gol yemedik' diyen bir takımın taraftarının bazıları rekor için, bazıları beraberlik için oynar demesi çok komik! Dahası sahada kimin galip gelmek için oynadığı belliydi. Tek kale oynayan Galatasaray'dı. 70. dakikaya kadar adam gibi pozisyonu olmayan Fenerbahçe, üç defa karşı karşıya kalıp kaçıran Galatasaray'dı. Kendinizi dev aynasında görmeyi bırakın!

CANER ÇİÇEK: Dün akşamki maçta Saraçoğlu'na çıkan 11 oyuncu, futboluyla herkesi şaşkına çevirdi. Bir de gol bulabilseler gerçekten çok güzel olurdu. Ayhan Çiftçi, saygı duruşunda sessiz kalması gereken 12. oyuncuya yani taraftarımıza yakışmayacak bir hareket sergiledi. Küfür maçlarda olmaması gereken bir alışkanlık... Oraya ailesi ile giden vatandaşlarımız var. Galatasaraylı taraftarlardan ricam lütfen bu tribünlerdeki küfürün önüne geçmek için adım atalım.