kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Charlize de benim gibi çirkin olmuştu

Mehmet ÇALIŞKAN/MAGAZİN
'Semum' filmi için tanınmayacak hale getirilen Ayça İnci, kamera karşısına çirkin bir görüntüyle çıkmaktan rahatsız olmadığını söyledi: Dünyanın en güzel kadını Charlize Theron bile 'Cani' filmi için çirkin oldu. Ben niye olmayayım?..
İLİŞKİLİ HABERLER
Charlize de benim gibi çirkin olmuştu
Ünlü ve güzel kadın oyuncuların rol gereği çirkinleşmesi Türkiye'de de, dünya sinemasında da örneklerine çok nadir rastlanan bir durum. Çünkü kadın oyuncuların çoğu hayran kitlelerinin gözündeki alımlı imajlarına zarar vermek istemiyor. Rolü gereği çirkinleşme cesaretini gösteren kadın oyuncular arasına son olarak Ayça İnci eklendi. Başrolünü Burak Hakkı ile paylaştığı 'Semum' adlı sinema filminde içine yaratık giren bir kadını canlandıran İnci, makyajla tanınmayacak hale getirildi. İnci, hayranlarının karşısına çirkin bir görüntüyle çıkacak olmanın kendisini rahatsız etmediğini söyledi:

HİÇ RAHATSIZ DEĞİLİM!

"Dünyanın en güzel kadını olarak kabul edilen Charlize Theron bile 'Cani' filmi için çirkinleşti ve Oscar aldı. Ben onun kadar güzel değilim, insanların zihinlerinde güzel biri olarak yer almıyorum. Charlize Theron bile çirkinleşmeyi göze alabiliyorsa bana ne oluyor? Ben neden çirkinleşmeyeyim? Ben bir oyuncuyum. İzleyicinin karşısına dünyanın en çirkin kadını olarak çıkmak beni rahatsız ederse, oyunculuğun hakkını vermiyorum demektir."
Haberin fotoğrafları