kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ferhan Şensoy

Şensoy benim için gerçek bir hoca gibiydi!

'Son Ders' adlı filmde Ferhan Şensoy'un öğrencilerinden Ulaş'ı canlandıran Kaan Urgancıoğlu, CosmoGIRL'e konuştu: Ulaş Saffet Hoca'dan ne öğrendiyse, ben de Ferhan Hoca'dan onları öğrendim.....
İLİŞKİLİ HABERLER
Şensoy benim için gerçek bir hoca gibiydi!
Yönetmenliğini Iraz Okumuş ve Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun yaptığı, başrollerini ise Ferhan Şensoy, Ece Uslu, Durul Bazan ve Ekin Türkmen'in paylaştıkları 'Son Ders: Aşk ve Üniversite' adlı film 8 Şubat'ta vizyona giriyor. Yurtdışından gelen Saffet Ercan (Ferhan Şensoy) adlı bir öğretim görevlisinin üniversiteli gençlerle kurduğu müfredatla sınırlı kalmayan ilişkilerin anlatıldığı filmde, genç oyuncu Kaan Urgancıoğlu da rol alıyor.

ULAŞ BANA BENZİYOR
Canlandırdığı Ulaş adlı öğrenciyi, aile yapısı ve aşık olduğunda yaptıkları nedeniyle kendisine yakın bulduğunu belirten Urgancıoğlu, Ferhan Şensoy'la aynı filmde rol almanın muhteşem olduğunu söylüyor: " Çocukken ilk izlediğim oyun 'Ferhangi Şeyler'di. Ferhan Hoca çok mütevazı, disiplinli, güleryüzlü biri. Ulaş Saffet Hoca'dan ne öğrendiyse, Kaan da Ferhan Hoca'dan onları öğrendi."

SİNERJİMİZ ÇOK İYİYDİ
'Son Ders: Aşk ve Üniversite'nin bildik bir üniversite komedi filmi değil, bir komedi-dram olduğunu belirten Urgancıoğlu, "Bu filmde kahkaha da var, hüzün de. Kadronun sinerjisi çok iyiydi ve bu, filme de yansıdı. Her yaş grubu, bu filmde kendinden bir şeyler bulacak" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları