kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Annelerini patlamada kaybeden Ebru, Berna ve Erdem, Başkan Vehbi Orakçı’nın ev sözü üzerine birbirlerine sarılarak sevinç gözyaşı döktü.

SABAH'ı okudu daire sözü verdi

Deniz DERİN - Gökay USANMAZ SABAH
Annelerini Davutpaşa'daki patlamada kaybeden, babaları cezaevinde olan üç kardeşe Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı sahip çıktı, ev sözü verdi..
Topkapı Davutpaşa'da 23 kişinin ölümüyle sonuçlanan patlamada anneleri Semra Bakkal'ı kaybeden ve babaları cezaevinde olan Ebru, Berna ve Erdem'e Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı sahip çıktı. SABAH gazetesinde geçtiğimiz cumartesi günü üç kardeşin dramının anlatıldığı "Onlara anlatın" başlıklı haberi okuduğunu ve çok etkilendiğini belirten Başkan Orakçı, dün gazetemizi arayarak muhabirlerimiz aracılığıyla aileyle irtibata geçti.

TAPULAR 3 KARDEŞİN ÜZERİNE
Dün akşam saatlerinde ailenin kirada oturduğu eve gelen Başkan Orakçı, "Haberi gazetede okudum, çok etkilendim. Ben de yurtlarda büyüdüm. Bu çocuklara sahip çıkılması gerekiyor. Çocukların daha iyi şartlarda yaşamaları için Beylikdüzü'nde yapılan bir siteden kendilerine daire vereceğiz. Tapuları ise 3 kardeşin üzerine olacak. Bu çocuklarımıza biraz da olsun yardımcı olabilirsek ne mutlu bize" diye konuştu. Öte yandan 3 çocuğun kaldığı eve gelen İstanbul Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler inceleme yaptı.
Haberin fotoğrafları