kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Bir kadının hayatında illede bir erkek şartmı?

Bir erkeğin hayatında ille bir kadın, bir kadının hayatında da ille bir erkek olmalı! Benimle aynı düşüncede olmayan bazı kadınlar benim düşünceme karşı çıkabilir, varsın çıksınlar....
Çok uzun bir zamandır erkek arkadaşım yok. Benden daha çok annem bu duruma bir hayli içerlemiş vaziyette. "Kızım senin neden bir erkek arkadaşın yok?" diye devamlı sorular sorup duruyor. Sizce bir kadının hayatında ille de bir erkek şart mı? (Zeynep N.)

BRIGITTE Bardot'a yıllar önce bir gazeteci şöyle demişti: "Artık yüzünüz kırışmış!" Bardot ise şu cevabı vermişti: "Henüz yüreğim kırışmadı!" Bence de önemli olan tek şey; sizin için anlamlı bir erkeğin, kırışmayan o yüreklerinizde var olmasıdır. Şu gerçeği hiç unutmayın ki; 'kadın, erkekle kadın olur!' Bu sözümün tersi de erkekler için geçerlidir. 'Erkek kadınla erkek olur!' Kadın, kendini kadın yapan erkeğe aşık olur. Erkek, kendini erkek yapan kadına aşık olur. KUKLA PİNOKYO GİBİ... Ama bu yaşadıklarımız öyle karmaşık bir durum ki, insanın çevresindekiler bile çoğu zaman bu duruma şaşırıp kalır. 'Ne buldu o kadında?' ya da 'O adamın neyine aşık oldu?' tarzındaki sorulara hiçbir zaman bizler sağlıklı bir cevap veremeyiz. Hayat, sevdiğiniz bir erkekle ya da kadınla beraberken müthiş güzel olur. Ondan sonra da bu hayatta en çok sevdiğiniz renk, aşkınızın rengi olur. "Bir kadının hayatında ille de bir erkek şart mı?" diye bana sorduğunuzda, "Evet. Bir erkeğin hayatında da ille bir kadın şart!" diyorum. Biliyorum, benimle aynı düşüncede olmayan 'erkek oburu' bazı kadınlar şimdi benim bu düşüncelerime karşı çıkıyordur. Varsın çıksınlar. Onlar kusana kadar erkek yiyip öğüten kadınlar! Bence önemli olan sizin düşünceniz... Mutluluğa giden yola bir erkekle seyahat etmek, kendi başınıza seyahate çıkmaktan her zaman daha iyidir. Bu hayatta; 'Erkekler benim için şart değildir' diyen kadınlar, yalan söyledikçe burnu uzayan kukla Pinokyo gibidir.