kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sevim'den başkasına beste yapamaz o!

Mustafa DERYAHAN
'Popstar Alaturka'da Bülent Ersoy yine Orhan Gencebay'a sataştı: Sevim Emre dışında kimseye beste yapamazsınız. Lanet olsun sana Sevim!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Sevim'den başkasına beste yapamaz o!
* Denyolaştım Mı?
'Popstar Alaturka'nın önceki akşam yayınlanan bölümüne jüri üyelerinin kıyafetleri ve diyalogları damga vurdu. Mehtap adlı yarışmacıyı dinleyen Bülent Ersoy, yarışmacının performansını beğendiğini şu sözlerle anlattı: "Siz hata yapsanız da bana bir şey oluyor ve size kötü puan veremiyorum. Galiba ben denyolaştım mı ne!" Bu sözlerden sonra da Ersoy, geçtiğimiz aylarda çok yüklendiği Orhan Gencebay'ı tekrar diline doladı.

* Lanet Olsun
Ersoy'un, "Sevgili Orhan, siz Sevim Emre dışında kimseye beste yapamazsınız! Ne diyeyim sana Sevim! Lanet olsun Sevim!" sözleriyle ortam bir anda gerilse de; Gencebay yarışmacı yorumlarına devam etti. Ersoy bir süre sonra söz alarak bu kez de Orhan Gencebay'ı övdü: "Orhan Gencebay muhteşem bir insan, onunla iftihar ediyorum." Sevim Emre de Bülent Ersoy'a destek çıktı ve "Evet, Orhan Gencebay benden başka hiç kimseye beste yapamaz" dedi.

* Hayran Kaldılar
Yarışmanın finalinde Ressam Namık Gümüşalık jüri üyelerine portrelerini hediye etti. Kendi tablolarını görünce çok etkilenen jüri bu sürpriz için Gümüşalık'a teşekkür etti.
Haberin fotoğrafları