kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Küçükçekmece'de Telekom hatları kesildi

Yeni Haber
Küçükçekmece'de Türk Telekom'a ait fiberoptik kabloların zarar görmesi sonucu 55 bin telefon ve internet kullanıcısı 11 saat boyunca hizmet alamadı.

Gayrettepe Türk Telekom Müdürlüğüde çalışan görevliler, sistemlerinden Küçükçekmece bölgesinde saat 20.00 sıralarında telefon ve ADSL hizmeti sağlayan fiberoptik kablolarda arıza tespit etti. Daha sonra bölgeye gelerek araştırmalarını genişleten ve İkitelli MASKO çevresindeki bir noktada kopan kablonun yerini bulan görevliler, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin gerekli tutanağı tutmasının ardından görevliler, hizmeti tekrar sağlamak
için çalışmalarına başladı.

Başakşehir, Halkalı, İkitelli MASKO ve Keresteciler Sitesi gibi yerlerde yaklaşık 55 bin abonenin telefon ve internet kullanımını sağlayan fiberoptik kabloların onarımı, 11 saatte tamamlandı.

Yetkililer, yaptıkları incelemede kablonun nasıl koptuğu hakkında bir bilgileri olmadığını, ancak kabloların kesilmiş olabileceği ihtimalini düşündüklerini kaydettiler.Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

AA