kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tahir Avcı ve Ayhan Arıcı bebeğe işkence yapmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bebek işkencecileri babanın cezaevi arkadaşı çıktı

İsmet ACAR SABAH
Birlikte gece kulübüne gittikleri kadının 13 aylık bebeğini ağladığı için döverek üstünde sigara söndüren 2 zanlı, çocuğun babasıyla cezaevinden arkadaş.....
Bursa'da önceki gece trafik kazası diye götürüldüğü hastanede doktorların işkenceye uğradığını belirlediği minik E.D.T.'nin tedavisine Devlet Hastanesi'nde devam ediliyor. Bedeninde sigara söndürülen, yüzünde ve gözünde tokat izi ve morluklar bulunan, kolu dayaktan kırılan bebeğin kafatasında da çatlaklar var. Bebeğin annesinden ayrı olan ve mali suç nedeniyle 16 günlük hapis kararıyla aranan babası Adem Tunca, ifade için gözaltına alınınca, zanlılar ile cezaevinden arkadaş olduğu ortaya çıktı. Genç annenin 4 ay önce evini terk edince eşinin arkadaşları Avcı ve Arıcı ile beraber kaldığı, olay gecesi de birlikte gece kulübüne gittikleri anlaşıldı.

DEVLET KORUMASI
Olay gecesi otomobilde bırakılan bebeğin ağlamasını duyan bir vatandaş gece kulübüne girip bebeğin kimin olduğunu sordu. Kulüpten çıkan Tahir Avcı (34) ve Ayhan Arıcı (30) bebeği döverek hastanelik etti. Avcı, Arıcı dün tutuklandı. Anne B.T., serbest bırakılırken, bebek devlet koruması altına alındı.
Haberin fotoğrafları