kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber turu

Yatlar 'barış' için çember oluşturdu
19'uncu Bodrum Kupası'nın üçüncü etabı, bol rüzgârlı ve çekişmeli bir günün ardından önceki gün Bodrum'un Gümüşlük koyunda sona erdi. Bodrum Kupası için rekabet eden geleneksel ahşap yatlar, ilki 2004 yılındaki 16'ncı Bodrum Kupası'nda oluşturulan "Sevgi Çemberi"ni yeniden oluşturdu. Dostluk ve barış adına büyük anlamlar ifade eden çemberin merkezinde "Grup Camminando" konser verdi. Ayrıca Bodrum Dans Kulübü, "Salmakis I" teknesi üzerinde Latin dansları gösterisi yaptı.

5'inci kattan düşen uyurgezer kurtuldu
Bir yılın yorgunluğunu atmak amacıyla tatile İspanya'ya giden İngiliz turist, mucize eseri ölümden kurtuldu. Ailesi ve arkadaşları ile Malaga'ya giden 23 yaşındaki Dale Beckett, uyurgezer haldeyken otelin beşinci katından düştü. Ancak ölümcül kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sabaha karşı meydana gelen olaydan sonra hemen Costa del Sol hastanesine kaldırılan uyurgezer adamın sol ayak, bacak ile kalça ve kaburgalarında küçük kırıklar tespit edildi.

Pul sergisine 275 koleksiyoncu katıldı
16 yıldan sonra ilk kez düzenlenen "Balkanfila Pul Sergisi," TÜYAP Kitap Fuarı'nda başladı. 18 farklı ülkeden 275 koleksiyoncunun katıldığı serginin açılış töreninde konuşan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 1991'den bu yana düzenlenemeyen serginin 14'üncüsüne İstanbul'un ev sahipliği yapmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyedi. Bakan Yıldırım, "Sergi sayesinde kültürel ve sanatsal faaliyet olan filatelik ürünlerin birikimleri paylaşılmış olacak" dedi.

Pol Pot'un limuzini internette satılıyor
Kamboçya'da Kızıl Kmerler rejiminin liderliğini yapan ve iktidarında bir milyonun üzerinde kişinin ölümüne yol açan baskı rejimi kuran Pol Pot'un otomobili, internette açık artırmayla satışa çıkarıldı. eBay sitesinde aracın satışı "Satılık: 1973 Mercedes Benz klasik limuzin... 1975-1979 yıllarında Kamboçya'daki soykırım rejiminde Kızıl Kmerlerin lideri Pol Pot tarafından kullanıldı" yazıldı. Satıcının, İngiliz banker Paul Freer olduğu belirtiliyor. Pol Pot, 1998'de ölmüştü.
Haberin fotoğrafları