kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Denizli'de deprem

Yeni Haber
Denizli'de 5.1 büyüklüğünde şiddetlice bir deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, Denizli'nin Çameli ilçesinde saat 11.23'te gerçekleşen depremin büyüklüğü 5.1 olarak ölçüldü.

Depremin, Denizli'nin yanı sıra Fethiye, Marmaris ve yakın çevresinde de hissedildiği kaydedildi.

BAZI EVLERDE AĞIR HASAR OLUŞTU

Denizli'nin Çameli ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin bazı evlerde hasara yol açtığı bildirildi.

Çameli Kaymakamı Osman Uğurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremin ardından ilçeye bağlı Elmalı köyünde hasar meydana geldiği bilgisini aldıklarını söyledi.

Deprem sırasında Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında bulunduklarını ifade eden Avcı, ''Elmalı köyünde inceleme yapacağız. İlk belirlemelere göre, köydeki birkaç evde ağır hasar meydana geldiği, bazılarında da çatlaklar olduğu bilgisi ulaştı. Ancak henüz yaralı bilgisi ulaşmadı. Güvenlik güçleri, kaymakamlık ve belediye olarak çalışmalar yapacağız'' dedi.

Bu arada, deprem Muğla ve ilçelerinde de hissedildi. Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Bayramı törenlerini izleyen vatandaşlar, depremin etkisi ile bulundukları yerlerden panik içinde dışarı kaçtılar.

Vatandaşlar, ''Deprem kısa sürdü ama bizi korkutmaya yetti'' dediler. Muğla ve ilçelerinde deprem nedeniyle her hangi bir hasar ve yaralanma meydana gelmediği bildirildi.

AA