kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ÇALIŞANLAR YAKALADI Arkadaşı Axcel Valentin ile İstanbul'da bir şirketi basıp üç kişiyi darp eden Adriyen Serkegey (sağda) çalışanlarca etkisiz hale getirildi.

Moldovalı 'Eşime tecavüz ettiniz' diye şirket bastı

Mustafa KAYA
Moldova'dan bir arkadaşıyla gelen Adriyen Serkegey, bir yıl önce şirkette çalışan eşine tecavüz edildiğini ve alacağının verilmediğini öne sürdü..
İstanbul Osmanbey Kodaman sokak içindeki Aksel İş Merkezi'nin dördüncü katında hizmet veren Class Line adlı tekstil ihracat şirketine gelen Adriyen Serkegey (41) ile Axcel Valentin (20) ellerindeki namlusu ve dipçiği kısaltılmış av tüfeği ve bir copla baskın yaptı. Adriyen Serkegey, bir yıl önce şirkette çalışan eşine tecavüz edildiğini ve şirketten alacağının verilmediğini belirterek Mehmet Diner, Engin Özcan ve İdris Demirli'yi tüfeğin dipçiği ve copla darp ettti Moldovalı'nın bir anlık dalgınlığından faydalanan şirket çalışanları üzerine çullanıp, elindeki av tüfeğini alarak, Serkegey'i etkisiz hale getirdi. Axcel Valentin ise şirketten hızla kaçarak sokaktaki bir işhanının bodrumuna saklandı. İki Moldovalı'nın şirketi uzun namlulu tüfekle basıp para istediğinin polise bildirilmesi üzerine yapılan operasyonda Şişli Asayiş Ekipleri tarafından Axcel Valentin de saklandığı bodrum katında yakalanarak gözaltına alındı. Şişli Asayiş Şube ekipleri tarafından yakalanan Adriyen Serkegey ile Axcel Valentin, av tüfeğinin dipçiğini ve namlusunu keserek küçülttükleri uzun namlulu tüfeği ve özel hazırlanmış fişekleri ile birlikte çıkarıldıkları Şişli Adliyesi'nde tutuklanarak Bayrampaşa Cezaevi'ne gönderildildi.
Haberin fotoğrafları