kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
"Beni kimseyle el ele görmeden aşk yorumları yapmayın" diyen Hülya Avşar sevgilisi Sadettin Saran'la el ele ilk kez önceki gece görüntülendi.

'Evlilik teklifini ben yapacağım'

İlker GEZİCİ MAGAZİN
Sadettin Saran'la el ele görüntülenen Avşar "Evlilik teklifi mi bekliyorsunuz" sorusuna "O teklifi ben yapacağım" dedi..
Hülya Avşar'ın, eşi Kaya Çilingiroğlu'ndan boşandıktan sonra Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticisi işadamı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddiaları, magazin basınına bomba gibi düşmüştü. Daha önce Sadettin Saran ile birlikte görüntülendiği halde ilişkilerini reddeden Avşar "Beni kimseyle el ele görmeden aşk yorumları yapmayın" demişti. Ünlü sanatçı, önceki akşam İstanbul'daki bir restoran çıkışında, ilk kez, sevgilisi Sadettin Saran'la el ele görüntülendi.

SARAN SESSİZ KALDI
Gazetecilerin "Evlilik ne zaman" sorusuna Avşar "Gelin ata binmiş, 'Ya nasip' demiş" derken Saran yanıt vermedi. "Evlilik teklifi mi bekliyorsunuz" sorusunu ise Avşar "Ben evlenme teklifi edeceğim" diyerek yanıtladı. Nişanlı olarak da ilk kez görüntülenen çift araçlarına binerek evlerinin yolunu tuttular. Bir senedir birlikte olan çiftin nişanlandığı haberleri çıkmış, Hülya Avşar da dört ay önce KKTC'de verdiği konser sonrası bu haberi doğrulamıştı. İki sevgili İtalya tatili sırasında Portofino'daki bir kilisede nişan yüzüğü takarak evlilik yolunda adım atmıştı.
Haberin fotoğrafları