kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Dört yıldızlı otelde tecavüze yeni dava

Canan YILMAZ SABAH
Taksim Green Park Otel'de bir bellboy'un tecavüzüne uğradığını öne süren P.B., ceza davasından sonra 100 bin YTL'lik tazminat davası açtı..
İstanbul Taksim'deki bir barda eğlenip, evli sevgilisi A.S.M. ile birlikte gittiği Green Park Otel'de, sevgilisinin ayrılmasından sonra odaya giren bellboy'un tecavüzüne uğradığını öne süren P.B. (28), ceza davasının ardından bu kez bellboy hakkında tazminat davası açtı. Şişli Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuran P.B., geçtiğimiz 2 Mayıs tarihinde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Hüsamettin F. (26) hakkında 100 bin YTL tazminat talebinde bulundu. Avukat Fatma Doğan, müvekkilinin derinden sarsıldığını belirterek, "Müvekkilim, ODTÜ'de okuduktan sonra ve Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmış, saygın bir işyerinin uluslararası ilişkilerinden sorumludur. Maruz kaldığı travma, yakın çevresinde büyük yankı uyandırmıştır" ifadelerine yer verdi. Avukat Doğan, hakkında ceza davası açılan davalı Hüsamettin F.'den 100 bin YTL maddi ve manevi tazminat talebinde bulundu. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde Şişli Asliye Hukuk Mahkemesi'nde başlanacak.

SEVGİLİSİ SANDI
İddiaya göre, P.B. ve evli sevgilisi A.S.M. geceyi geçirmek üzere saat 02.00 sıralarında Taksim Green Park Otel'e gittiler. Ancak A.S.M., sabaha doğru odayı terk etti. Saat 06.00 sıralarında ise elindeki yedek anahtar ile içeriye odalarda boşalan minibar kontrolünü yapan bellboy Hüsamettin F. girerek, yatakta çıplak olarak uyumakta olan P.B. ile ilişkiye girdi. Genç kadın uykulu olduğu için bellboy'u sevgilisi sandı. Ancak gözlerini açtığında yabancı birini görünce bağırmaya başladı. Olayın polise intikal ettirilmesinin ardından Hüsamettin F. gözaltına alındı. İşine son verilen Hüsamettin F. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Haberin fotoğrafları