kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bağcılar'da şüpheli cinayetler: 3 ölü

Yeni Haber
Bağcılar'daki bir evde, 2 çocuk, anne ve babasıyla birlikte silahla vurulmuş halde bulundu. 6 ve 4 yaşındaki çocuklar olay yerinde hayatını kaybetti. Baba ve anne de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı anne de hastane yolunda yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Evren Mahallesi İstiklal Caddesi Sistem Blokları B-blok 2 numarada oturan Avukat Mahmut Bulut, sabah saatlerinde ağabeyini arayarak kendisinin, eşinin ve çocuklarının silahla vurulduğunu söyledi.

Eve gelen Bulut'un ağabeyi, korkunç manzara ile karşılaştı. Anne Asuman Bulut, çocukları Zeynep Bulut (6), Beyza Bulut (4) ve baba Mahmut Bulut, silahla vurulmuş olarak bulundu. Yaşadıkları fark edilen Mahmut Bulut ve Asuman Bulut için ambulans çağırıldı.

Baba Mahmut Bulut, ambulansla Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne Asuman Bulut ise Bakırköy Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Ölüm haberini alan Bulut ailesinin yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

POLİS CİNNET İHTİMALİ ÜZERİNDE DURUYOR

Evde inceleme başlatan polis, Mahmut Bulut'a ait olduğu belirtilen bir tabanca buldu. Polis yetkilileri, Mahmut Bulut'un olaydan hemen önce kardeşlerini telefonla arayarak silahlı saldırıya uğradıklarını öne sürdüğünü ancak cinnet getirerek eşi ve çocuklarını öldürmüş olabileceği ihtimali üzerinde de durulduğunu kaydettiler.

(AJANSLAR)