kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
YÜZÜNÜ SAKLAMAK İSTEDİ ... Falçatayla küçük bir çocuğun cinsel organını kesen Erhan Erler, mahkemeden çıkarılırken yüzünü kapamaya çalıştı.

Beş yaşındaki çocuğun cinsel organını kesti

Yalçın BEL SABAH
Madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir kişi, falçatayla beş yaşındaki çocuğun cinsel organını kesti. Yakalanan zanlı tutuklanarak cezaevine kondu..
İstanbul Sarıgazi'de 5 yaşındaki E.S.'nin cinsel organını falçatayla kesen 25 yaşındaki Erhan Erler önceki gece Pendik'de bir eve düzenlenen operasyonla yakalandı. Erler çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sarıgazi'de 5 yaşındaki E.S. önceki gün saat 11.00 sıralarında sokakta oynarken gözden kayboldu. Çocuklarını arayan aile bir süre sonra E.S.'nin çığlıklarını duydu.

KANLAR İÇERİSİNDE BULDULAR
Çığlıkların geldiği yere giden aile, elinde falçata olan Erhan Erler'i ve kanlar içindeki çocuklarını gördü. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Erler kaçarken, E.S. kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Küçük E.S.'nin cinsel organında 1 santimetrelik kayıp olduğu belirlendi. Ümraniye Jandarma ekipleri ise önceki gece Erhan Erler'in izini sürerek Pendik'de bir eve operasyon düzenledi. Gözaltına alınan Erler dün Ümraniye Adliyesi'nde mahkemeye çıkartıldı. Mahkeme tarafından tutuklanan Erler, Ümraniye Cezaevi'ne gönderildi.